Peticija
Uf. Miheljak je napisal, Janša se ni strinjal, Dnevnik zavrnil zahtevo za objavo njegovega mnenja, Janša zahteva opravičilo drugače gre v tožbo, Miheljak objavi v svojem slogu opravičilo ki je bolj žaljivo kot original. Vrstni red dogodkov. Sedaj pa si odgovori na tole. V Ameriki novinar objavi da je Bush ukradel državni denar. Kaj bo sledilo?
ne, nivo ogovora je bil na ravni nivoja JJ-še, kar je iskal to je dobil, pa ja ne misliš, da bi se morali vsi vprek začeti opravičevati za svoje razmišljanje, ki ga povemo naglas. Če gre kdorkoli predaleč, pa zato obstajajo inštitucije, ki bodo branile njegove interese.
uh koliko tožb, bi si s svojimi izjavami lahko nakopal JJ-a!
a je kdo rekel, da je JJ-ša kradel denar, a sem kaj spregledala???
ne, nivo ogovora je bil na ravni nivoja JJ-še, kar je iskal to je dobil, pa ja ne misliš, da bi se morali vsi vprek začeti opravičevati za svoje razmišljanje, ki ga povemo naglas. Če gre kdorkoli predaleč, pa zato obstajajo inštitucije, ki bodo branile njegove interese.
a je kdo rekel, da je JJ-ša kradel denar, a sem kaj spregledala???[/quote]
Če se lažeš se je treba opravičiti ali pa svojo laž dokazati. Kaj bi še rada? Kraje ga obtožuješ ves čas.
V svojem zadnjem napadu na Pahorja je tudi povedal koga je klical Pahor in zakaj. Toliko o ne političnem in predvsem strokovnem kadrovanju barbike.
a je kdo rekel, da je JJ-ša kradel denar, a sem kaj spregledala???[/quote]
Če se lažeš se je treba opravičiti ali pa svojo laž dokazati. Kaj bi še rada? Kraje ga obtožuješ ves čas.
V svojem zadnjem napadu na Pahorja je tudi povedal koga je klical Pahor in zakaj. Toliko o ne političnem in predvsem strokovnem kadrovanju barbike.[/quote]
evo boss, no sedaj je pa čas, da se ti meni opravičiš, ali pa poveš kje jaz koga optožujem kakršne koli kraje! Prosim dokaz ali opravičilo!!!
bo v redu:)))) resno mislim!!!!!!!
Preberi si svoje poste pa boš imela odgovor. Če greš pa še malo nazaj na temo o orožju Ga obtožuješ kraje orožja iz vojašnic in nato še prisvojitev denarja od prodaje le tega. Pa še to. če pritrjuješ članku ali zapiskom v knjigi je isto kot da obtožuješ. To je moje mnenje. če pa kakšen pravnik ki je tu gor z citiranjem zakona to spodbije je pa druga stvar.
opravičujem se ti ker si obtožila Janšo da je preprodajal orožje. Opravičujem se ti ker si obtožila Janšo krajo denarja pridobljenega s prodajo orožja.
Opravičujem se ti ker si obtožila Janšo da je uvedel diktaturo v sloveniji.
Opravičujem se ti ker si obtožila Janšo da je sprejemal podkupnino v primeru patrije.
Opravičujem se ti ker si obtožila Janšo da je spraznil državno blagajno.
Opravičujem se ti ker je Janša s svojo vlado kljub vsemu prihranil hujši finančni zlom Slovenije v primerjavi z ostalimi tranzicijskimi državami in marsikatero močnejšo ,kapitalsko, državo.
Opravičujem se ti…
Manjkajoče pa še sama dodaj. Opravičilo v Miheljakovem slogu.
hehehe boss, si pokazal v svojem (ne oziroma Janševem slogu), da vidiš nekaj tam (kar želiš), česar tam sploh ni.
resno: o preprodaji orožja, jaz nikoli nisem pisala, ker vem da je bilo tam vpletenih veliko današnjih politikov ali nepolitikov iz vseh strani in takrat drugače tudi ni šlo!!!
če bi želel resnico, bi pogledal v arhiv, ker pa je ne želiš in me optožuješ nečesa kar nikoli nisem napisala, so se dobro pokazale kako točne so zapovedi velikega brata!!!! Če nisi z nami si proti nam!!!!
malo se zamisli, je že davno nastopil čas!!!:))))
Kako že praviš v svojih obrambah o napadih na Janšo? Pa naj toži in dokaže svoj prav. Povsod v pravnem svetu velja da rabiš dokaze za svoje obtožbe le pri nas ne in je ravno obratno. Naj obtoženi dokaže svojo nedolžnost. Če je tebi to dovoljeno bo pa tudi meni. Dokaži da nisi.
Miheljakov odgovor za Janšo je bil dober za tebe pa ne. Pa sva se tako on kot jaz norčevala iz nasprotnika.
tale tvoj odgovor potrebuje malce več časa, ko ga bom imela ti napišem!:)
si mi pa še enkrat dal dober dokaz, kako razmišljate simpatizerji JJ-e!
pa res misliš da se je Miheljak samo norčeval? Res misliš, da ne stoji za svojimi besedami, res misliš, da ne razmišlja v tej smeri, res misliš, da v njegovem opravičilu ni resnice, res misliš da ta vlada laže s prazno malho, misliš da vsi ki drugače razmišljamo, mislimo napačno, ali pa se norčujemo, a se ti zdi normalno v demokratičnem svetu enako razmišljati in si nedovoliti kritike, a nismo to že pred nekaj časa prerasli, no ja morda nekateri, očitno ne vsi!
je res nestrinjanje ali dvom v njegovo delo tak greh in je strogo prepovedan, medtem ko se na druge politike lahko vsajate brez najmanjšega obžalovanja, res tako razmišljaš, spomni se kaj vse ste pisali o nekaterih politikih, čudno res, očitno veliki brat zna prepričati, kako zelo ima prav, vsi odtali pa prav nič ne vedo še manj kot nič!
vprašaj se!!!!
Na hitro sem malo prebral. Ninej, ti so lagali in lažejo že od takrat, ko so lagali ljudem državi brez davkov. Da ne bom posegal več desetletij nazaj in dobil očitke, da naj živim v sedanjosti.
Koliko polno prazno malho je dobila Pahorjeva vlada? Verjameš, ne verjameš?
In Pahorjeva vlada že ukrepa: dvignila trošarine, znižala delavcem plače in bo vzela upokojencem še tisto malo povišico, ki jim pripada. Udarila je prvo po “ta malih”. Naj v javni upravi, od poslancev do občin povsod samo za določen čas ukinejo vse sejnine pa bodo dobili vse not. Ne pa, da se špara spet na delavcih in upokojencih. Zanimivo, Erjavčevi upokojenci in Semoličevi delavci pa kar tiho. Desusov Erjavec je lagal, ko je upokojence zavajal s 1000 euri pokojnine. To je laž. Lagali so, lagali bodo vedno. Liderja pa bodo odnesli, če ne bo hotel z njimi vred lagati, čeprav se je že izkazalo,da tudi laže, pri kadrovanju. Reče eno, dela drugo. Lažejo. To je v sedanjosti.
Naj se Miheljak prestavi v sedanjost. Pa brez zamere.
seveda si lahko kritičen do MOJIH zapisov, kje sem pa rekla da ne smeš bit, vedar do MOJIH in ne tistih, ki so zrastli v tvoji glavi!!!!
hja jaz sem že dokazala, da sem kritična do vseh tudi nove vlade, kaj pa ti, se lahko pohvališ s svojo kritiko prejšnji vladi!
še en mal memu, ja seveda lažejo, no če že ne lažejo pa vsaj prikrojijo resnico in temu jaz nisem nikoli oporekala, nasprotno že parkat sem tu napisala, da ni politika, ki bi mu verjela, enemu boj drugemu pač manj!
Semulić pa kar dobro grozi, no upam da ne bo ostalo samo pri grožnjah in se bo zgodil narod. Upam da bodo počistili tudi višek delavcev na vseh ministrstvih, kajti vsak mandatar jih je pripeljal seboj cel kup nihče pa ni odšel z njim, prav za vsakega se je našlo delovno mesto in tako je naša državna aparatura večja najmanj za 5X, kot bi jo sploh potrebovali!
Miheljak je že v sedanjosti, brez skrbi, kdo drug bi se moral in to čim prej!:)))
no en mal mem, tud pri tavelkih so začel, upam da jih bodo tudi preverjali!!!
http://www.zurnal24.si/cms/novice/slovenija/index.html?id=89566
Čedalje več ga je, prvega in drugega!
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rtvoddajeradio&op=show&func=read&c_menu=1&c_id=54
Arhiv oddaj:
Svetovalni servis:
Gostja Pavla Mlinarič: Mobing, dne 22.01.2009, klikni na znak za datumom in poslušaj!
“bossing” & “mobing”