Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Peticija: Lord of the rings, Stolpa

Peticija: Lord of the rings, Stolpa

Čist sm že živčn, ker že tok časa čakam drugi del, mat kurja, a ne morjo mal hitrej prpelat filma sm??

Safr!

Napište kaj si mislte in če bomo neizprosni v boju za pravico, nam bo Sauron prnesu darila.

lp

Anede, a ni grozn. Vsi ostali ga dobijo jutri, mi pa drugo leto. Za razjokat. Ampak, look on the bright side – še manj kot en mesec:-)))))

Jaz pa vztrajam in čakam, da bom vse tri dele skupaj gledal…….že dolgo čakam, pa še bom čakal…… 🙂

mah, men ni Lord of the rings nič posebnega…Edin Cristopher Lee pa Ian McKellan sta vtisnila en fajn pečat filmu (mislim v prvem delu)

Podpišem… 🙁
Sej bo kmal. Se bom oblekla v Goluma, da me ne boste spoznal 🙂

HERETIIIIKKKKK!!!!

Kill, kill, kill,…

🙂 Sam hecam, ampak da pa tko grdo govoriš, sram te bot.

Sedaj ko se prodaja film s 4 DVD….kaj to pomeni? Je ze nadaljevanje filma ali ima samo en kup posebnih dodatkov?

lahko recem da prvič v lafju komaj cakam da vidim en film :))) vsa scena, zgodovinsko-pravljično/ZF-avanturistični spektakel in vse skupaj mi pri LOTR kot pisano na kožo. Grrrr…pol pa še tretji del čakat..

lp ajs

lahko recem da prvič v lafju komaj cakam da vidim en film :))) vsa scena, zgodovinsko-pravljično/ZF-avanturistični spektakel in vse skupaj mi pri LOTR kot pisano na kožo. Grrrr…pol pa še tretji del čakat..

lp ajs

Ojla,

to je pol ure daljši film (prva dva diska) in en kup dokumentarcev(druga dva diska). Pol ure daljši film je še veliko boljši, kot krajši, dokumentarci so pa ok, za enkrat gledat, ni pa, da bi jim moral imeti ravno doma. Ampak se splača zaradi tiste pol ure.

Potpišem takoj:)
Paste foro – lani sem na morju videl baylinerja z ameriško zastavo, ime mu je bilo pa – Mordor:)
Vsakih 5 minut sem ga hodil gledat.
Mimogrede; kaj menite o novem prevodu Gospodarja?
LP

Film Two towers je bil že v koloseju osmga je bla pred predpremijera.16 je premijera. Film je bil ful dober morte si ga jit pogledat.

Film Two towers je bil že v koloseju osmga je bla predpremijera.16 je premijera. Film je bil ful dober morte si ga jit pogledat.

Stari, zdaj nisi več Gandalf Sivi, zdaj si Gandalf the White ;)) Tako kot Saruman 😉

Sj vem prj je bil sivi

Ok, kak češ

New Report

Close