Petkovo jutro se prebuja…….
……pa veliko svežih, v celofan zavitih cmočkov, ki odletijo, ko zapiha junijska sapica ( se ustavijo pri Janiju :)))), veliko gobic – lisičk, nabranih v bližnjem gozdu, ter veliko svežega vonja po ” tapravi ” ljubezni.
Da ne pozabim, prihaja z mesecem junijem tudi vonj po morski soli…..
heheh, zajček bo tokrat sledil pravemu vonju………
cmočke Jani, zate !
Ma ne vem niti jaz . Nisem niti učka vrgla na tv včeraj, pa še radio nisem poslušala. Zdaj, pa nič ne vem. Ta trenutek, se mi pa niti ne da pogledat na teletekst, niti poiskat vremensko stran na netu. Torej se bom pustila vremenu presenetiti :))))). Ta je lovska, a ne ?
Pravijo, če si nekaj močno želiš, še bolje, če v to verjameš in se te ta želja drži, se nekoč uresniči. Ni vrag, da ne bi videl palm, le če boš želel tako. Niti ni važno, čeprav malce kasneje, samo da bo….
najhuje je, ko in če človek nima več cilja, to je problem…
zatorej Jani, kar lepo upajva, nekoč bo…..otok, sonce, palme in coctail…
……skupaj upala, drug drugemu privoščila, in nazadnje z otokov sreče palm in veselja, si kartice poslala…….
za vsak slučaj ti bom tekom dneva zmailala moj naslov, da ga boš imel pri roki, če ti uspe prej it kot meni, oki ?
A ti veš, kje sem jaz doma ? Hehe…
Kar se pa vremena tiče, ne boš verjel……
piše takole….
danes in jutri bo prevladovalo sončno vreme…..
se pravi tale kratek mrk – je bila lažna uzbuna – jao meni…
pa saj verjamem jaz tudi zate, nooo :))
dobro jutrooooooo..še en lep pozdravček od moje malenkosti…
Ko takole čitam se spomnim na tisto slogan…
VABIJO NAS SONCE ;VODA ;ZRAK ;SVOBODA:…..hehheheh
Ja zunaj je nekaj stopinj pod nulo..brrrr mrazek prava reč mi gremo za peč…PC seveda ..pa ne moreš nam nič več!!Šlika pec korenček….******