Petkovo jutro se prebuja…….
Totalni podn..vse ceste so zaprte..povezave z bohinjem ni…povsod sami policaji..zaplombirali so vse jaške..kaj naj rečem obup..Veliko znancev je moralo trgovine enostavno zapreti za te tri dni.Kdo jim bo povrnil skodo? Tudi obvestili jih niso…Potem..uha pred hotelom toplice je velik rentgen..skozi morajo vsi zaposleni…ti povem pomoje smo spet ogromno denarja zmetali za te predsednike.Varovanje je grozno..baje da vse do Brda_pri Kranju…Policajev kriminalistev pa kar mrgoi povsod..in prisli so iz cele slovenije..to dobo bajne plače…Da o smem hotelu niti ne govorim..v njem vse mrgoli raznih agentov..in bla bla bla..mater ej to morjo bit tezke živine…mi smo pa še večje,ker jih gostimo…
… par mesecev?????? Srečnega pa zdravga? Naletavanje snega?????? :)))))))))
Da vas ne bo še kdo resno vzel … npr. jaz :))))
NO … kakorkoli .. želim vam eno doooooooooobro jutro (čeprav je že dan) in prekrasen petkov dan, kateremu bo sledil prekraaaaaaaaasen vikend …
Bodite v cvetju … ljubite sebe, druge in vse kar vas obkroža … saj ljubezen je tista energija ki vodi svet … Brez ljubezni ni življenja … :****
Ehm … kaj sem hotla povedat? Ne vem več … zdaj me je zaneslo …
No … kako ste kaj? :))))
Lp, Bgv
Pri nas uha mede,mede ko zmešano.Se komaj kej vidi.Čist nadrobno gre.Ta je Taprav tisti tazapaden.Avtomobile je že vse zasulo.Predsedniki se bodo pa vozil kar s konjsko vprego mislim s sankami….