Petrol akcija Berghoff noži -nožev ni
Spet zavlačujejo z dobavo izdelkov ko ne moreš ne pogledati, ne kupiti.
Na 5-ih različnih servisih po Sloveniji (Gorenjska-štajerska-osrednjeslovenska regija) so mi rekli, da pričakujejo “robo” konec oktobra. PA upam, da ne mislijo resno. Kasj se boš moral potem spet vpisovat na sezname, če boh hotel nekaj nojžčev kupit, ali kaj? Pa kaj se gredo potem take akcije, če ne morejo zagotovit osnovne zaloge za akcijo? Glede na to, da je v letakih napisano, da naj bi bilo moč kupiti od septembra dalje: Piše: nalepke lahko zamenjate za izdelke od 17. septembra 2012 dalje – na bencinskih servisih, kjer najpogosteje kupujem gorivo , zaloge še do danes niso prejeli.
Dajte prosim napisat, če ste na katerem servisu videli, da imajo kak celoten asortiman na voljo – torej in nože, škarje, pa še stojalo. Viden samo en set za pečenje na žaru, to je pa tudi vse.
Hja, kaj moramo pomagati, če pa so Slovenceljni (in predvsem Slovenceljke) tako udarjeni na te nalepke, da se jim naredi rdeče pred očmi takoj, ko jih vidijo. Ko smo imeli akcijo Diadora Blue, ob kateri nalepke niso bile potrebne, oz. je bilo dovolj, da si kupil nekaj v vrednosti 30 evrov ali več, ni izdelkov nihče pol let aniti povohal, kaj šele, da bi jih zmanjkalo, ostale akcije, kjer so za artikle bile potrebne nalepke, so bile razgrabljene preden bi človek rekel “nahrbtnik”.
Vedeti morate, da Petrol v nobenem primeru NI Mercator, Spar ali whatever, ampak Petrol. Kaj hočem povedati? Da v Mercatorju ali kjerkoli drugje potrebuješ en čas, da zbereš dovolj nalepkic, da lahko kupiš določen artikel, medtem ko je na črpalki včasih dovolj en sam poln tank goriva pa že imaš dovolj nalepk (če seveda imaš zlato kartico ugodnosti). In v takšnem primeru ni nič čudnega, da povpraševanje kmalu dohiti in celo prehiti ponudbo, saj je tudi cena zares zelo ugodna, noži pa resnično odlični.
Razloga za paniko enostavno ni. Spomnite se samo nahrbtnikov. Je ostal brez njega kdorkoli, ki si ga je želel? Nihče, malček je bilo potrebno potrpeti, na koncu so pa celo ostajali, ampak vsakdo, ki si ga je želel, ga je na koncu tudi dobil in tako bo tudi z noži. Tisti, ki si jih bo želel, jih bo tudi zbral in to celotno kolekcijo. Saj imate doma še kakšen nož, oz. vam zrezkov do takrat ne bo potrebno trgati s šolskimi škarjami, kajne da ne? Torej, potrpljenje, čisto vsi servisi bodo še dobili zaloge, če pa resnično ne morete potrpeti, lahko vedno prosite prodajalca naj vam pogleda razpoložljive zaloge po centralnem računalniku (to uslugo vam mora narediti, če le ni prevelike gužve) in morda se kje skriva prav takšen kot ga nujno potrebujete. Jaz bom počakal na novo pošiljko, za vas pa ne vem.
lp
Dragi BlueRed. Kar nekaj časa je minilo od tvojega pisanja. Še malo pa bo akcije konec – nožev pa nikjer! Glede na to, da nože aktivno iščem že dva meseca in so jih vedno imeli na zalogi “prejšnji teden” (živim v bližini dveh Petrolovih BS in tankam 3 različna vozila) me obhaja sum, da si zaposlen oziroma plačan od Petrola. Pa še nekaj o količinah. Pri Petrolu dobro vedo kolikšen je obseg njihove prodaje, kot tudi, koliko nalepk so natisnili oziroma razdali. Razlika med povpraševanjem in ponudbo pa je, po izjavah tudi zaposlenih, ki so v dokaj neugodnem položaju, 10 proti 1.
Vsaj dvajsetkrat sem na različnih Petrolovih bencinskih servisih spraševala za noži. Beda. Dobimo, smo prodali, 11., 15. Prideš 10., pa rečejo – ravno jih je zmanjkalo. Smilijo se mi trgovci, ki si morajo izmišljevati vedno nove izgovore. Sem vprašala, če jim nalepk še ni zmanjkalo. Pa so hitro odgovorili, da jih je še dovolj? D?. Zdaj tudi jaz tankam na OMW – ju, ali MOL-U. Če imajo nalepke imajo tudi izdelke.
Jim ni potrebno poceni “fint” uporabljat.
PRED 2 TEDNI SEM STALA NA PRAV VSAKEM PETROLU OD LJUBLJANE DO SENOŽEČ IN NAZAJ,NOBENEGA NOŽA NISO IMELI. TO JE KLASIČNO ZAVAJANJE KUPCA S KATERIM SE SLUŽIJO ŠE NEKATERI VELIKI TRGOVSKI CENTRI V KATERE SPLOH VEČ NE GREM.KRATKOROČNO GLEDANO SO NA DOBIČKU AMPAK DOLGOROČNO GLEDANO… HVALA BOGU ZA KONKURENCO.
Evo vam odgovor! Na spletni strani od PETROLA !
Zaradi izjemnega povpraševanja po nožih znamke Berghoff je večkrat prišlo do pomanjkanja na naših bencinskih servisih, za kar se vam iskreno opravičujemo.
Dobavitelj je proizvodnjo že povečal in dokler akcija traja, bo izdelke postopoma dostavljal na bencinske servise Petrol.
V želji, da vsem omogočimo unovčiti zbrane nalepke, smo se odločili obdobje unovčevanja podaljšati za en mesec.
Vsem strankam se iskreno opravičujemo in prosimo za razumevanje!
Tudi sama sem zbirala nalepke za te nože in jih imam 80 torej za cel komplet nožev in še škarje zdrave.
Nože lovim že od meseca oktobra. en nož sem naključno dobila na AC MB-Lendava, ko smo se iz Lendave vračali, pa smo se ustavili na vseh Petrolovih črpalkah in nič. Tudi v januarju sem večkrat obiskala Petrolove črpalke v okolici – rezultat: nismo jih dobili, bodo v ponedeljek, pa bodo naslednji torek…. skratka ENO SAMO NATEGOVANJE s strani Petrola.
Unovčevanje nalepk traja do 17. 2. 2013 in potem je konec akcije.
Po zaključku akcije bom vseh 80 nalepljenih nalepk poslala direktorju marketinga na Petrolu, pa si naj uokviri te nalepke in sliko z njimi obesi na zid svoje pisarne, kopijo pisma bom pa poslala tudi na TZP – tako da….. če niso sposobni akcijo izvest kot se spodobi, potem naj napišejo, da prvih 1000 kupcev ali podobno …
Sicer pa če malo preračunam ceno posameznega noža:
Za vsakih 10 € natočenega goriva sem dobila eno nalepko
za en nož sem potrebovala 10 nalepk + od 4€ do 7€ (odvisno kateri nož je to bil)
Torej cena noža je: 10 nalepk x 10 € = 100€ + 7€ —> 107,00€ za en nož, za ta denar pa dobiš tudi kaj boljšega kot nož, ki je izdelan na Kitajskem (noži kot so swibo, kiwi, giesser)….. tako pač to je ena nategancija in pa neka vrsta pospeševanje prodaje, saj je marsikdo prav zaradi nalepk, da bo dobil nož namesto na njemu ljubi OMW črpalko, šel raje na Petrol, pa je ostal praznih rok. Hvala Petrolu.