Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Petrol d.d.

Petrol d.d.

Kaksne so kaj place na petrolu d.d. V pisarnah . Naprimer za delovno mesto začetnik v logistiki?

A ni delovno mesto začetnika v logistiki viličar? Koliko je kilometrina v skladišču pa ne vem.

Bajne plače. Sam ne prideš noter.

Companywall kaže, da je povprečna plača pri njih okoli 3000 bruto. Ko izvzameš tiste z najvišjimi plačami, si lahko misliš, koliko imajo ostali.

Nekje malo nad minimalcem z malico in prevozom. Bajne plače haha, pa kaj še. Je pa božučnica in regres.

Odgovor na objavo uporabnika
kaktus884, 08.06.2025 ob 16:48

Companywall kaže, da je povprečna plača pri njih okoli 3000 bruto. Ko izvzameš tiste z najvišjimi plačami, si lahko misliš, koliko imajo ostali.

Kaktus, kako pa na Companywall pogledaš za firmo, koliko ima povprečno plačo?

MonsteraMo, 08.06.2025 ob 16:50

Nekje malo nad minimalcem z malico in prevozom. Bajne plače haha, pa kaj še. Je pa božučnica in regres.

Itak se vedno govori na pamet. Nihče nikjer nima manj kot 2000 neto, a ne? In nihče ne pozna nikogar na minimalcu, ker imajo celih 50 EUR več.

firbča, 08.06.2025 ob 17:07

Kaktus, kako pa na Companywall pogledaš za firmo, koliko ima povprečno plačo?

Na companywall.si samo poišči podjetje in boš videla tudi postavko Povprečna bruto plača na zaposlenega.

Sem delala tam, tako, da govorim iz lastnih izkušenj. 

Petrol izvaja mobing, preverjene informacije. Kdo si sploh zeli delati pri njih v upravi v Ljubljani, ko so pa toliko ljudi pometali ven s podlimi triki in praksami?

Ja to je meni tudi čudno, da je na companywall taksna cifra za povprecno placo pol me res zanima kako so kaj place?

Marko419, 08.06.2025 ob 18:36

Ja to je meni tudi čudno, da je na companywall taksna cifra za povprecno placo pol me res zanima kako so kaj place?

Pač običajne plače. Bajne plače so redko kje.

Ja samo morajo bit kar dobre place , će bi blo to pri desetih nebi pisalo taksnega povprecja

Petrol nikoli ni imel visokih plač, imajo pa dober regres in bozicnico, kar tudi lahko šteješ k plači. Po mojem za tako delovno mesto 1000 EUR in več. Več boš izvedel na razgovoru.

Naredi si uslugo in ne hodi na Petrol.

O mobingu sem slišala že pred leti. Tudi to, da je bilo stvbi v Lj. veliko težje bolnih. Eno od njih sem tudi poznala.

Tudi sama vem za več primerov prikritega mobinga in to nad najbolj delovnimi in ok ljudmi v upravni stavbi in odsvetujem delo tam, razen če si zabušant, lenuh po duši, take pustijo pri miru. Napredovanja so po tem, kako dobro znate lezti v rit in kako blizu ste desni strani politike, tudi če nič ne govorite o politiki v službi, vas bodo oni sami popredalčkali, ker je večina novih vodij nastavljenih po tem ključu in so odpustili vse druge.

Marko548, 08.06.2025 ob 11:25

Kaksne so kaj place na petrolu d.d. V pisarnah . Naprimer za delovno mesto začetnik v logistiki?

Imaš strica, teto? Nimaš? Lahko greš surfat na kamion od komunale.

Torej, če prav razumem plača cca. 1000 EUR, v odličnih firmah. Ne verjamem. V tako dobrih firmah ima čistilka po mojem vsaj 1500 EUR neto. Izobražen kader pa verjetno vsaj 2500 EUR neto. Ampak to pišem na pamet, po neki moji logiki. Ne more izobražen kader delati za majhen denar, tako dobra podjetja bi morala že po moralni dolžnosti dobro plačevati svoje zaposlene. Ali ste podobnega mnenja?

poznam nekaj bivših zaposlenih in tudi trenutnih.zacetna placa cca 1000 neto, je pa nekaj dodatkov in regres, bozicnica. Izvrsni, direktorji in vodje seveda veliko vec. Lani in predlani so odpustili zelo veliko ljudi s cudnimi praksami in zelo veliko jih je dalo odpoved zaradi grdih praks. Veliko dobrih je šlo,se kar velik govori, da so dobre in pridne dali stran, obdržali pa v glavnem manj produktivne in take, ki so 5x na dan na čiku, po kavah in take, ki cele dneve klepetajo, dosti se govori o mobingu nad bolj pridnimi, da s jih preobremenjuje in pritiska na njih, drugq skrajnost pa so taki ki ne delajo in se šlepajo na pridnih. Zdaj iscejo zacetnike, da bodo poceni delovna sila in veliko studentov so vzeli. Niso to neki ultra strokovnjaki, eni tudi brez faksa, ker vedno bolj razdrobijo postopke med vec ljudi in baje ni vec tako da bi ena oceba vse naredila, ampak en koscek en, en koscek drug, zato je v en preprost proces vpetih 30 ljudi pod prejšnjo upravo pa ni bilo tako.

Firma se torej ukvarja sama s sabo in v take firme ni za hodit.

Bomo videli

A ni Petrol še vedno državno podjetje!?

Kako pa to, sodeč po komentarjih, da se dovoli neprofesionalnosti in nestrokovnost?

Poučno, 09.06.2025 ob 09:32

Torej, če prav razumem plača cca. 1000 EUR, v odličnih firmah. Ne verjamem. V tako dobrih firmah ima čistilka po mojem vsaj 1500 EUR neto. Izobražen kader pa verjetno vsaj 2500 EUR neto. Ampak to pišem na pamet, po neki moji logiki. Ne more izobražen kader delati za majhen denar, tako dobra podjetja bi morala že po moralni dolžnosti dobro plačevati svoje zaposlene. Ali ste podobnega mnenja?

Pq kje vi živite, čistilka 1500 neti? Malo Morgen. Petrol nikoli ni imel dobrih plač. Delovna mesta ki jih dajo v objavi, so najslabsa ker prej naredijo interne objave, ter potegnejo notranji kader. Če je začetnik , je plača res okoli 1000 eur

New Report

Close