Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Peugeot 2008

Peugeot 2008

Kakšne imate izkušnje s Peugeoti? Do 2 leti starimi. Se ga splača kupiti?

Sosed ga ima že 4 leta P2008,bencinar in pravi,da je zadovoljen…Moja teta ga ima dobri 2 leti in ga tudi hvali,isto bencinarja…je pa kar veliko teh crosssoverjev P2008 in P3008 na cestah…torej so zadovoljni z njimi.

Poglej na netu Avtonasveti.com,tam je vse opisano za vsak model posebej,za vse znamke…okvare,hibe,graje…pohvale…itd…

Tega se splača! 👍

Vzemi japonca

2 leti pa pol star peugeot 3008 diesel. 40000 km. Zelo zadovoljen. Do sedaj brez težav. Lahko samo priporočam. Novi 2008 je praktično manjša kopija in zgleda odlično.

2 leti pa pol star peugeot 3008 diesel. 40000 km. Zelo zadovoljen. Do sedaj brez težav. Lahko samo priporočam. Novi 2008 je praktično manjša kopija in zgleda odlično.

Ker ga nimam in ga nisem vozila, mi je pa oblikovno zelo lep. na splošno so mi ti mestni družinski suvi – torej zmerne velikosti, zelo všeč, tako 2008 in tudi 3008 sta mi oblikovno zelo všečna in lepa.

star model 2008 :
– pri bencinarju 1,6 gre za starejši tip motorja, ki je poznan že iz drugih modelov….sploh poznan po puščanju olja
– 1.2…..to so pa tej novi motorji, ki so posledica eko standardov (t.i. downsizing). naj bi bili bolj izkoriščeni, a na dolgi rok bodo (od vseh proizvajalcev, ne samo peugeota) velik strošek (obraba cilindrov, rožljanje pogonske verige, pogosto menjanje pogonske verige…vse to berem na forumih)
Pri novem 2008 motorne palete nisem gledal, a verjetno ostaja 1,2 puretech, 1,6 pa dvomim da še držijo v ponudbi

moj nasvet? Mazda CX-3 s klasičnim 2.0 bencinarjem …bo gotovo delal dolgo časa in brez težav, poraba goriva je nizka.

Pred kratkim je prisel nov model P2008 in je kar vsecen za pogledat 🙂

New Report

Close