Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Peugeot 206 SW 1.5 diesel

Peugeot 206 SW 1.5 diesel

Rajca me zgoraj omenjen avto, ravno dovolj majhen, diesel, lepa oblika, normalna cena. Zanima me, če je tukaj kdo, ki ima izkušnje z njim. Zanimajo me dobre in slabe lastnosti in to iz prve roke. Čenče me ne zanimajo. Pa tudi za nasvet, kaj še priporočate v istem cenovnem in velikostnem rangu (3 milijone). Hvala!

Moja žena ga je prejšnji teden nabavila

Konrad, to informacijo ob nakupu vsekakor upoštevaj! 😀

ne priporačam, kvar se. Tud 607 se kvar kr precej salabo mnenje o teh avtih.

No, jaz se s predhodnico ne bi strinjala, ker imam že skoraj štiri leta 206tko, sicer 1.6 bencinar in se mi še prav nič ni pokvarilo, poleg tega pa moram pohvalit izredno nizko poraba kljub temu, da sem sama zelo hiter in inpulziven šofer. Jaz sem absolutno za, pa še vsak dan bo nekaj lepega pred hišo.

Ali ni zelo velik, mislim za parkiranje in vožnjo v šolo, na treninge itd? Prostora je pa res veliko… Zdaj imam 306, pa je že star in bi menjala. Sem pa zelo zadovoljna, ker ni kompliciran za parkiranje in podobno, obenem pa ima prtljažnik kot začaran.. vse gre noter… Iščem, pa ni nič podobnega: ali so premajhni (C3 je srčkan, ampak prtljažnik bi bil lahko večji), ali pa tako dolgi. Navaden 307 je pa precej dražji…. Kaj pravite?

New Report

Close