Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem peugeot 406 – xsara picasso

peugeot 406 – xsara picasso

Kaj izbrati? Oboje s HDI motorjem. Torej motor je isti. Že večkrat sem zapazil kritiko peugeotov. Pri teh dveh avtih gre za isti motor, torej kritike ne bo?
Kaj priporočate?

Saj ponavadi kritika ni letela na motor, HDI je prav dober izdelek (ne pa več najboljši, dokler ne začnejo prodajati prenovljenih.

Zanima me pa nekaj drugega: kako lahko človeku ostaneta na koncu klasična limuzina in enoprostorec. Namen uporabe je skoraj popolnoma nasproten. Moj odgovor je zato: če rabite nekaj več prilagodljivega prostora, potem xsaro picasso, če pa bi se radi samo čimbolj udobno vozili (lahko tudi štirje), v prtljažnik pa boste zložili le kovčke, potem je P406 zanimiva izbira. Besedo zanimiva sem uporabil zato, ker bo kmalu na trgu P407, torej naslednik: resda boste dobili star avtomobil, a po (upam) ugodnejši ceni.

406

Rabimo avto s petimi varnostnimi pasovi in naslonjali za glavo. Za dopust lahko damo “kufer” na streho, čeprav tudi P406 nima ravno majhnega prtljažnika. Zanimiva sta mi oba avta, zato taka izbira.

danes zares nic drugega kot HDI, jaz osebno bi se odlocu za xsaro picasso. Se mi zdi da je vseeno vec od avta kot P406!

lp

Imamo Picassa, nas je 5 (2 odrasla in 3 otroci) za dopust je šlo vse v prtljažnik, pa še voziček zraven. Če bi imeli totalko, bi ponovili isti nakup.
Pozdravček Mateja

New Report

Close