Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Peugeot 807 se je pokvaril – strošek?

Peugeot 807 se je pokvaril – strošek?

Včeraj so odpeljali naš avto na servis, ker ni vžgal – menda je nekaj narobe z računalnikom, baje je totalno sesut in avta ne bomo videli vsaj še en teden. Prej z njim ni bilo nobenih problemov, star pa je 7 let. Ali je imel kdo podoben problem, zanima me, kolikšen strošek lahko pričakujem. A bo to par 100 €, ali par 1000 €???

2000-3000 eur

strošek 3.000 eur
znebi se ga raje oz. prej se pozanimaj. mi smo ga dali popravit, so naredili … isto ni vžgal, pa je bil račun 3.000 eur.

Francoska jajca. Naslednjič kupite japonca.

ali pa nemca 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Midva sva imela Ulyssea, ki tudi ni vžigal. Motor je isti kot vaš (2.0 hdi). Pokvarjen je bil tlačni regulator, to pa so ugotovili šele ko sva že obnovila šobe, zamenjala tlačno črpalko. Na koncu je bilo vseh stroškov okoli 2.000€. Kot sem omenil, je bil vzrok tlačni regulator. Avto je imel 180.000 prevoženih km.

Ojej 🙁
Hvala za informacije.

ne se pustit serviserjem in mehanikom preveč nategovat. verjamem, da bi vam oni najraje pol avta zamenjali itd…če je avto prej delal popolnoma ok in samo nekega dne ni hotel vžgati je zelo verjetno kaka manjša napaka, ne pa kar črpalka, šobe itd… na pamet govoriti, kja je lahko narobe in koliko stane popravilo je pa malo težko.

aja…..pa tudi japonci in švabi crkujejo, ne samo francozi.

Odgovor na objavo uporabnika
boots, 09.12.2010 ob 16:42

2000-3000 eur

Pri meni je nila baterija

New Report

Close