Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Peugeot ali Ford?

Peugeot ali Ford?

Zaradi povečanja družine smo primorani kupiti avto, ki bo imel zadaj 3 ločene sedeže.

Problem je v tem, ker obema šoferjema paše “limuzinska” vožnja ( se pravi nizko sedenje, udobni sedeži), ampak glede na potrebe pride v poštev samo enoprostorec, ki ima edini 3 ločene sedeže.

Nekako se odločava med P 807 in F S max. Slednjega še nisva uspela preizkusiti, ker je problem priti do testnega avta, ker sedaj prihaja novi model.

Kupujeva cca 3 leta starega. Sedaj pa me zanimajo vaše izkušnje z enim ali drugim avtom, predvsem glede udobja vožnje in pa seveda vzdržljivosti, kajti z avtom bomo vsak dan naredili dobrih 100 km.

Ne poznamo pa ne ene ne druge znamke, zato bo vsako mnenje ( predvsem strokovno) zelo dobrodošlo.

Hvala

807 je po moje zastarel, ne vozniški avto. Ima pa drsna vrata, kar pri majhnih otrokih ni slabo, ampak na volanu in po filingu kako se ga vozi je bolj kamion proti fordu.

S-max je edini enoprostorec, ki bi ga imel in ga imam, vse ostalo so kombiji. Ima ogromno prostora, 5 članska družina na smučarijo za en teden gre z lahkoto brez ropotije na strehi.
V sedmih letih t so šli ležaji, ki so postajali glasni in jih je bilo treba zamenjat, poleg še enega park senzorja za 40 eurov. Reden uradni servis je 200 eu na 20.000. Pri 200.000 je glavni servis, fino je še vztrajnik in sklopko menjat in pride do 2 jurja, potem pa se voziš naslednjih 100.000 km. V glavnem avto služi meni in ne jaz njemu. Obvezno vzeti Titanium, pa mogoče polusnjene sedeže, ti so res udobni. Dizel je malo robat

kaj pa toyota verso? 2.0 d4d? 150 konjska? al pa vw sharan 2.0 TDi ? Mam toyoto verso 2010 letnik, avtomatik in dela ko urca…kupu 4 leta staro za 11.200€…ma ločene zice v drugi vrsti dovolj velik kufer, ksenon lampe ketno in ni da ni od opreme, res pa je, da ni slabo tud za vsak avto pogledaš še mal kolk pridejo servisi in če koga poznaš za servise, poleg tega pa za gume da vidš tut kolk te te pr kakšnemu stanejo ker folk ponavad kup supr dobr avto oh in sploh ker se ga vid, gum se ne vid in pol rinejo neke haida, infinity, nankang gor in ja…po dveh letih v dežju niso več naj naj vozila boš pa 3 otroke…v razmislek 😉

New Report

Close