Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija peugeot po indijsko

peugeot po indijsko

Tale nova reklama za peugeot 206 je pa tok huda, ma dabest. Tok izvirna pa smešna, da je čist konc. Ja pežojevci pa res znajo, kapo dol. a se tut vam ful dopade?
aja, zanima me, če kdo ve kaj se v ozadju zaen komad rola, nek indijski mora biti. neki v stilu panjabi mc. plis, da si ga zdavnloadam.

A je to mogoče tisti z reinkarnacijo in lenivci?

Ni. Tisto je mislim da za kangoo, če se tudi sam ne motim.
Ta se dogaja v indiji. Čeprav je malo za lase privlečena, se tudi meni zelo dopade. Vsekakor ena bolših v zadnjem času.

Tisti z reinkarnacijo je za Peugeot Partner, tale indijski, pa za Peugeot 206. Neki mulc je predelal Hindustana v Peugeota 206. Tisti, ki ste že bili kdaj v Indiji, boste že vedeli kateri avto je to :)))

Ena res boljših reklam zadnje čase.Me pa zanima,če kdo ve,kaj je to za en
komad?

men pa je megane2 vesoljski!

izvajalci: Panjabi MC
Naslov: Mundian To Back Me

ma sej, tut men se zdi, da morajo biti panjabi mc, sam ta komad poznam in ni ta. je pa eden k je tut fleten in mu je podoben.
bom še mal naokol pobrskal. če kej najdem vam sporočim.

No, potem sem jo pa mimo mahnila in pojma nimam, katera reklama je to. Bo treba bolj gledati TV.

Tudi sam se bil mimo, ko sem rekel kangoo. Je imel Jaka kar prav.

Izvajalec naj bi bil Mykel Angel presents Bombay Beats, ne pa Panjabi MC.
lp,
No.

Evo, jest mam zlovdan- avtor je Raja Mushtaq, naslov Heaven is a place on earth. Če maš Kazaa-o odtipkaj Peugeot pa ti bo ven vrgl.

Fajn, res fajn. najlepsa ti dala.

Je kdo opazil ? Ko je avto še “indijski” je volan na desni strani, ko pa ga pokleplejo pa je na levi strani, hecno ne

Kakorkoli,res zelo izvirna reklama.

New Report

Close