Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pevka April

pevka April

…ravno poje pri Mariu.
Vedno bolj všeč mi je, punca ima nek svoj stil, poleg tega pa je dokazala da se lahko kosa klasičnim evrovizijkam. Škoda da ni zmagala…

Samo butli ne opazite, da ima kopiran stil od Lady gaga…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Kaj pa če je ravno obratno:)))

ja pa kaj če kopira, kakšne imarte nekateri čudne izjave, se pravi ker kopira po oblačenju nekoga, potem mi apriori ni všeč, tudi če ima dobre pesmi, sej je ni treba gledat, če ti njen image ne paše
tudi meni je pesem ful dobra ,spevna, energična, gre hitro v uho, kar za pesem od maje keuc ki je zmagala ne morem rečt, sem jo slišala že nemalokrat po radiu, pa zdaj ne znam iz glave zapet melodije…

Pa vseeno je nekaj novega za Slovenijo 🙂

men je pa žal, da ima vse pesmi po istem kopitu.

Kok ste ve pametne…………….

Kaj vam je res “Happy end” da anonimno tukaj kažete, kako ste nesposobne in glupe?

Meni pa ni všeč. Če je ne bi tukaj stalno nekateri omenjali, bi nanjo že zdavnaj pozabila. Je čisto bvz. Prav nič posebnega ne za Slovenijo, še manj pa za svet.

Pa vseeno je nekaj novega za Slovenijo :)[/quote]

Nekaj novega?? Nekaj novega je bla Siddharta, pa Leeloojamais, pa Zlatko…ne pa ta krota…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

ja pa je nekaj novega, sej leeloojamais tud hočejo bit neki new age pop, pevka se mi zdi da ful oponaša te tuje popevkarce, pa sidharta tud malo spominja na rammsteine, zlatko tud verjetno ni treba posebej razlagat da nik ful inovator, to te pa nič ne moti al kaj…

No, pa napiš katero pevko oz. bend oponašajo Leeloojamais….
Siddharta pa Rammstein?? Haha…Ramštajni oponašajo Laibache, če smo čist pošteni…
Zlatko pa tud nima zunaj konkurence, ker je to čisti balkanski hip hop soul…
No, pa da še naštejem: Elvis Jackson brez konkurence v tujini, The Tide tud, pa Moveknowledgement…ma dej, nimaš pojma, kakšne bende imamo v SLO…

pa sej ni problem v kopiranju, gre za to, da vsak se nekje najde in mogoče malo “prepiše” oz. se skuša približat nekemu stilu, sej ne mislit da sem jaz neki ful fenica april, ampak pesem je energična, ravno za evrosong, a maja keuc pa ni kopirala miljone takšnih in podobnih balad ki smo jih že slišali, pa itak so vse pesmi od vlašičev & co. vse po istem kopitu…
muziko v slo poznam, ne se bat, meni osebno so všeč shyam, dan d(Plešeš je ful dobra), siddarta so mi zelo kul, ker poslušam tudi rammsteine, pa vem da jih posnemajo , ker znam skoraj vsa besedila od rammsteinov na pamet…tudi leeloojamais so mi dobri, malo preveč poskakovanja zvoka, pa zlatko mi je najbolj od slo t.i. raperjev , Poznaš ta zvok od zlatkota mi je fenomalna…Elvise im Moveknowledgement poznam pa to ni moj stil…ful dobra pesem mi je tudi od Res Nullius-Rojen leta 72, res dober komad, pa O:S:T:, ki jih ni več, Lado je noter pel.., tabu so mi dobri, Yogurt,kreslin,predin,gušti&polona…

pa kaj če kdo koga oponaša, to pomeni, da je nekdo dober , a ne…ne vem v čem je problem??
ne si mislit da si vso znanost v slo muziki pobral, in zdaj ti more bit april apriori brezvezna, ker nekaj oponaša in ni original, pa preveč komercialna a ne, pa preveč simpl…

ni originalna, preveč je komercialna in preveč simpel … točno tako kot si SAMA povedal … skratka res ni nič posebnega in meni bi bilo nerodno, da nas predstavlja na evroviziji, tako da je kar v redu tako kot je, ti pa svojo April poslušaj v privatnosti svoje sobe 😉

si gledala kaj zadnja leta evrosong in kakšne pesmi se prijavljajo oz tekmujejo, mislim na svetovni izbor ne pri nas…prava parodija na glasbo, to sploh ni glasba, kaj se pri nekaterih pojavlja, in kaj misliš, da se sekirajo, take najbolj neumne se najbolj visoko uvrstijo…ti se pa sramuješ april, še sreča da smo poslali majo keuc, da smo upravičili svoj dober nastop na evrosongu do zdaj, a ne?

je takšna kot je, ja pa sej evrosong ni tekmovanje v solo petju, al pa kak san remo, tu se vsi samo še norca delajo in gledajo kdo bo bolj ven štrlel..

V obeh svojih postih pizdakaš! Kao ti se pa spoznaš in naštevaš svoj (!) izbor…..

Žal se ne strinjamo vsi s tabo!

Tako kot se ti imaš za pametno, se ima tudi Pepca s sosednjega hriba. Pa Francl iz Grape in Patrick iz Ljubljane. Da ne omenjam še kaj RES vrhunskega – ne po mojem okusu – to kar je evergreen po celem svetu!

Sem si v Storyu prebrala intervju z njo in mi je postala kar všeč. Ima prav, da so vse pevke pri nas že iste, dolgi blond lasje s podaljški, iste obleke … Ne vem no, meni so njeni komadi všeč, edino stilista bi pa res lahko zamenjala:)

kaj si se ti prijavil pod DRRR;-)))))))

Kot da Maja K.ne kopira Christine A.Prav trudi se in čez nos poje,kar je men najbolj obupno.
April bi morala iti na Evrosong.Njena pesem gre v uho in v noge. Od Maje pa je ena izmed mnogih.Pa še kar ste izglasovali ne gre v Nemčijo.Se pravi,da bo imela čisto drug komad in nima nobene veze z vanilijo,plesalcev Maestra ne bo (mislim,da je zaradi njih dobila več točk)….

Šele včeraj pri Mariu se je April pokazala kakšna je in tudi njeno petje sem bolj zavzeto poslušala. In mi je bila zelo všeč. Zelo. zelo. Res škoda, da ne gre ona na Evrosong.
Čisto nič važno ni, če oponaša Lady Gaga. Saj jo dobro!
Na tisoče ljudi je v stilu oblačenja in petju oponašalo Elvisa Presleya pa ni nikogar pretirano motilo. Še zanimivo in zabavno je bilo!

Bravo, bravo,….končno nekdo, ki ve zakaj gre.

Škoda res škoda,da je imela na Emi očala,črno šminko saj je v resnici prava lepotica.Glede na to da je zmagovalka dobila veliko točk zaradi videza bi bila April absolutna zmagovalka.
Na Majinem mestu bi predala zmago drugo uvrščeni,saj je res komad za uho.

http://www.tocnoto.si/video-brez-soncnih-ocal-bi-april-naslednji-videz-prinesel-zmago-na-emi

Ja, super je.

http://www.youtube.com/watch?v=C-dvTjK_07c

Meni je všečna.

M

New Report

Close