Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Philios sonicare

Philios sonicare

Kupila bi ščetko sonicare, vidim da so Philipsove najbolj množične, torej tudi najbolj dostopne in bi izbrala kar to znamko.
V ponudbi jih je precej, cene od 60 do 200 in vec €. Katero izbrati? Na kaj biti pozoren? Kakšne so vaše izkušnje in kaj priporočate?

Imam phiplips sonicare. 100€ je stala. nastavke kupujem na netu.

Imam philipis sonicar

Super se sveti zob.

Kupujem Philips sonicare. Kupim kar komplet z dodatnim nastavkom, ker po 2 letih, ko poteče garancija, ščetka kar hitro crkne. Tako da kupim na zalogo, a na enoto me stane manj. Nastavke kupujem original, enkrat sem kupila neke druge, pa so bili trši, mi niso ustrezali.

Fajn.
Katero izvedbo Philips sonicare pa imaš?

*komplet z dodatnim držalom (ne nastavkom)

V Sanolaborju je trenutno akcija 2 držala za 89 €. Jaz sem jo pred leti kupila za okoli 120€, mi je pa žal da nisem dala malo več in vzela zraven še zobno prho…tako, da če bi se še enkrat odločala bi definitvno vzela še prho

No ja, jaz imam Waterpik, dvoje v enem, se pravi prho in ščetko. Dodatne ščetke kupujem na netu, stala je okoli 140 eur. Sem zadovoljna, ker pa je edina do sedaj, nimam kakšne primerjave. Nekje sem brala, da ščetka gor/dol, Sonic care pa se vrti. In zopet so različna mnenja, kaj je bolje.

Kako se pa uporablja zobna prha? Čemu koristi?

https://www.sanolabor.si/si/osebna-nega/sonicna-elektricna-zobna-scetka-philips-sonicare-healthywhite-hx673237

misliš na tole v akciji?
Kaj je pa razlika med to in med tistimi po 150-200€?

Prej kot za zobno ščletko sem za zobno prho – več koristnega učinka. Meni so žal vse zobne pletke pretrde ( pregrobe).

Prisegam pa vodno prho znamke Waterpick- baterjsko, prenosno, da jo lahko vzamem kamorkoli s seboj.

Kako se pa uporablja zobna prha? Čemu koristi?

https://www.sanolabor.si/si/osebna-nega/sonicna-elektricna-zobna-scetka-philips-sonicare-healthywhite-hx673237

misliš na tole v akciji?
Kaj je pa razlika med to in med tistimi po 150-200€?
[/quote]

Tole ja. Razlika je v modelu pri tej imaš npr.dve stopnji, navadna za čiščenje in ena, ki čisti in beli zraven. Pri novejših modelih pa je dodana še tretja stopnja, kjer imaš možnost masiranja dlesni. Novejši kot je model, dražja je ščetka in tudi bolj napredna. Za začetek je tudi ta, ki je v akciji odlična, se sploh ne da primerjat z navadno zobno ščetko…

Tole ja. Razlika je v modelu pri tej imaš npr.dve stopnji, navadna za čiščenje in ena, ki čisti in beli zraven. Pri novejših modelih pa je dodana še tretja stopnja, kjer imaš možnost masiranja dlesni. Novejši kot je model, dražja je ščetka in tudi bolj napredna. Za začetek je tudi ta, ki je v akciji odlična, se sploh ne da primerjat z navadno zobno ščetko…
[/quote]

Ne drži čisto; moja zadnja (druga do zdaj) je bila dokaj osnovna, pa ima več funkcij, kot zdajšnja osnovna. Torej so dodali eno nižjega cenovnega ranga v zadnjih letih.

Po drugi strani pa je treba vedeti, da imajo osnovno čiščenje zob vse enako. Razlika je samo v dodatnih funkcijah in programih, ki pa jih večinoma zelo redko uporabimo. Jaz pri obeh dosedanjih – sploh prva je imela kupe nekih možnosti – v vsaj 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} uporabljam samo osnovni program.
In po raziskavah ostali uporabniki počnejo enako.

Kako je pa s kitajskimi različicami sonicare? Ker razlika v ceni je kar konkretna, a zdi se mi, da Kitajci tudi niso več tako zelo slabi, kot so bili pred desetletji.

Druga stvar pa, nisem zasledila, kakšne trdote so ščetke? So univerzalne ali imajo tudi mehke in trde?
Pa še oblika, okrogla mala ali navadna ovalno-pravokotna?

Kupi jo v Mercatorju na kuponcek -25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nastavki so meni najboljsi diamond clean. V Hoferju so imeli zadnjic dva za 60€.

zadovoljna dolgoletna uporabnica

Mislim dve drzali scetke, torej dvojno scetko in se dva nastavka zraven. Zelo ugodna cena, je takoj zmanjkalo.

Zdravo,
Kater model pa bi vzeli za celotno druzino? Dva odrasla in dva otroka stara 6 in 3 leta? Hvala

Sonicare so vsi modeli enaki (očistijo enako), plačaš samo “fancy” dodatke.

Npr. diamondclean (najdražji model): povezljivost z aplikacijo na telefonu, brezžično polnjenje v fancy kozarčku, kup dodatnih programov kot so masaža dlesni ipd., česar pa v resnici ne potrebuješ.

poglej na kakšnem Amazonu, dostikrat imajo akcijo. V Sloveniji pa kakšna akcija, kjer dobiš dve ščetki za ceno ene (v rangu 70-90 evrov).

Komur je sonicare predrag, si lahko iz kitajske naroči Xiaomijevo sonično ščetko, ki stane 32 evrov (free shipping). Je podobna kot sonicare, samo precej cenejša:
https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_009907761589.html?lkid=17076048

New Report

Close