Philips Lumea
Ko sem kupila to čudo, sem mislila, da je nateg. Draga ko žefran, sem vzela kar preko bolhe, namesto 300 eu je bilo 100. In danes grem na kopališče in vidim, dlak res ni več!
ostalo jih je še 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od prejšnje poraščenosti, pravo čudež! Tu pa tam še kakšna zleze ven, jo hitro posmodim, dosti dlak jih je postalo blond namesto črne barve.
sem bila pa vztrajna, postopek ponavljam že najmanj leto pa pol na tri tedne, ampak rezultati so fantastični!
Tudi jaz se pdlocam ua nakup. Vendar me zanima kako deluje. Ali dlaka takoj, ko jo posmodis odpade. Ce si naprimer v ponedeljek posmodim dlake (ne vem kako se naj izrazim) in preden si jih naslednjic in mi vmes zrastejo ali si jih lahko kar z britvico obrijem, ce nimam casa, naprimer, da si jih z lumio?
Tudi sama imam dobre rezultate. Se temne blond dlake so odpadle. Imas na izbiro od 1-5 (moc), sama uporabljam 5 pa me zapece samo na dolocenem predelu bikinja, drugje ne.
So se mi pa takoj s prvo uporabo “prismodili” nastavki, nekako cudno so reagirali. Se katera podobnje izkusnje? Vpliva sicer samo na izgled naprave.
Zanima me se ali je koza na mestu, kjer uporabljas lumeo kaj razdrazena? Se naredijo tiste rdeckaste pikice. Zanima me, ker bi ga uporabljala tudi na obrazu (brada vrat).
Pred leti sem imela braunovo zadevo, ki je dlako s korenino potegnilo ven. Bolelo kot hudic. Noge sem imela pa se 1 teden po uporabi cisto pikaste. Sem prenehala uporabljat in dala sestri. Ona ga uporablja ze vec kot 7 let in na nogah (pod kolenom) ima vedno rdece pikice na mestih kjer se dlaka izpuli
https://buyneurontine.com/ – Neurontine