Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Philips Lumea

Philips Lumea

Zakaj, hudiča je ta tema spet aktualna na prvi strani, če je pa zadnji prispevek 18.12. 2021?! A samo meni prikazuje neke stare teme, kjer je tudi zadnji post izpred mnogih let, torej je ni nihče obudil z novim odgovorom, ampak kar samodejno pride nekam na vrh?! Bolno, res.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno4837, 20.02.2024 ob 17:43

Zakaj, hudiča je ta tema spet aktualna na prvi strani, če je pa zadnji prispevek 18.12. 2021?! A samo meni prikazuje neke stare teme, kjer je tudi zadnji post izpred mnogih let, torej je ni nihče obudil z novim odgovorom, ampak kar samodejno pride nekam na vrh?! Bolno, res.

ja, to se zadnje čase redno dogaja na monu, da se stara tema pomakne med aktualne, čeprav je zadnja objava v temi stara več let. ko rabimo moderatorje, jih ni nikjer, pa vidimo, da so še kako aktivni, le da svojo energijo usmerjajo drugam in ne tja, kamor bi jo morali. žal.

Zdravo mene sam neki zanima jst sem kupila laser philips pa sem ga danes uporabila pa me zanima drugič ko ga uporablaš a mores se skos tepro pobrit tako prvič al se nesmeš brit al gres sam z laserjem hvala za odgovor

New Report

Close