Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Philips Lumea laser

Philips Lumea laser

Zdravo. Zanima me uporaba tega laserja za odstranjevanje dlačic doma.  Kolikokrat na dan, na teden… se ga mora uporabljat? Hvala.

Na začetku narediš tretmajev povsod, kjer želiš odstranit dlake. Ponoviš vsaka dva tedna še 5x. Potem po potrebi, ko vidiš da začnejo spet rasti.

Jaz sem prezadovoljna. Opazno manj jih je/zraste. Meni vredno vsakega centa.

Imam doma- pa se mi ne da to sama delat, ker prevec traja. Grem h kozmeticarki in je to en dva narejeno. Po obrazu pa kr boli..nic fajn..

Koliko pa traja en tretma? Ali to pomeni, da vsak dan zapored En teden ali kako?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna98851, 05.11.2023 ob 07:31

Koliko pa traja en tretma? Ali to pomeni, da vsak dan zapored En teden ali kako?

Ne smes kr skoz to delat! Meni kozmeticarka 1x na mesec to dela, pogosteje bi bilo skodljivo za kozo. Torej naredis eno rundo in potem pocakas vsaj 3 tedne oz en mesec. Pred in po tem ne smes na sonce, tako da poleti to odpade. V enem letu se po moje lahko resis vecine dlak, ce seveda niso hormonsko pogojene. Poznam dve, ki sta bili prej kar zelo porascene- sedaj nobena nima prakticno vec dlak. Je pa odvisno kako temne imas in ce tvoja koza ni pretemna. Sama imam po obrazu ze obcutno manj dlak, so pa dolocene bolj zategle, tako da bo potrebno se celo zimo hodit odstranjevat.

Sledim

Zivjo,

Mene pa zanima dobro prvo obrijes noge potem narediš tretma moraš pocakat 2 do 3 tedne za ponovni tretja  kaj pa med tem časom brijes lahko a kako vi to rešujete ker imam tudi namen brcice pobrit?

Prosim za odgovor.

Hvala.

Cvetka

New Report

Close