Philips TV – ni zvoka ?!
Imam lcd od Philipsa, danes prizgem tv in ni zvoka… Sem pogledala vse kable in menjala tudi HDMI vhod in vseeno ne dela… Prvo sem mislila da je kriv komunikator od Siola, tako da sem si dala prav film na usb in niti tam ne dela zvok 🙂
Torej kaksna ideja? 🙂
(In nimam pojma keri model tv.ja je :D)
Hvala :)))
kaj pa gumb za glasnot? daj ga pruitisniti na +… lahk maš vklopljeno funkcijo mute
kaj pa drugi kanali pravijo?
se ti je mogoče še kak drug uporabnik prižgal (dvd player itd) in gledaš nevede preko njega?
poskusi jovo na novo, torej zapter tv počakat minuto, dve in potem jo ponovno prižgat. pri nam se zgodi (ker je signal na oddajnikih bil nižan) da od cajta do cajta televizija gorovir popačeno – torej morš met skor do konca n aglas da slišsš popačen zvok. pomaga izklop in ponovni vklop
Sej vidis na sliki :)[/quote]
temu psu bi pa lahko kdo povedal, da denar, ki ga je dobil zato, da se sramoti s tisto babo v ozadju, ni vreden tako slabega imiđa[/quote]
za moj epojme tista baba v ozadju zgleda kr hot, tko da psu verjento glih hudo ni……pa moj vid zaenkrat še okej funkcionira….jaz recimo ne bi mel nič proti če bi bil na negovem mestu….
[/quote]
To sem tudi ze probala. Sem tudi vse kable odklopla in nazaj priklopla. Sem ga ugasnila in prizgala in tudi ze resetirala in se je se vedno tisina :)[/quote]
maš še kaj drugega na volj? pejt na net recmo na yt na dol si cukni en spot – muziko kopiraj na ključek in ga zalaufaj n aTV.. al pa če maš dvd predvajalnik zaženi en dvd…tokl da slišiš al bo godlo al ne če bo muzika/zvok potem je lahk ka kdrat narobe priklopljen v ono škatlo, ali pa je napak akje druge
viš .. nisi na njegovem mestu – sploh pa ni rečeno, da je s curakom, pa, da ni kastriran/a … pa srečno[/quote]
ja to je pač tveganje..vzameš v zakup. Saj tud seks brez kondoma je špica, ampak ko gre narobe pa beremo kaj narest, a ne?[/quote]
čizs … in ti mirno sprejmeš sam pri sebi, da si kuzlica??? — niti ne bk, vosu, trot … skratka oplojevalec
ja to je pač tveganje..vzameš v zakup. Saj tud seks brez kondoma je špica, ampak ko gre narobe pa beremo kaj narest, a ne?[/quote]
čizs … in ti mirno sprejmeš sam pri sebi, da si kuzlica??? — niti ne bk, vosu, trot … skratka oplojevalec[/quote]
poglej z druge strani..če te kastira lahk seksaš do onemoglostiin nč nepreičakovanega se ne more zgoditi. NImaš stroškov s kondomi, jutranjimi tabletkami, varni/nevarni dnevi itd…. skratka radiš na puno 24 ur na dan 365 dni v letu