Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Phor referendum bi bil škodljiv za slovenijo v natu so nervozni

Phor referendum bi bil škodljiv za slovenijo v natu so nervozni

Metodo ninej, metodo. Zakonsko določeno metodo. Pri Podobniku stvar zagovarjaš ker to dovoljuje zakon. V prvem primeru pa tega , se pravi zakona , ne omenjaš kot pravilno. Pa čeprav si v obeh primerih proti. samo zato je šlo.[/quote]

ja hudiča, kje sem pa napisala da cerkev nima zakonske podlage, moralne pa zihr ne, nevem kdo ji bo plačal še za nadaljnih 9 let ko niso uporabljali dvorca, tud mi, al kako?:)))pa os rekli da so najboljši gospodar!:)))[/quote]

Zahtevajo lahko le za čas od vložitve pa do dne ko jim je bila nepremičnina vrnjena. Upam da ti je to jasno? Prosim te , da prebereš svoja zapisa. Pa mi povej če vidiš kakšno razliko v pisanju.

tukaj je govora o natu in sloveniji

ja hudiča, kje sem pa napisala da cerkev nima zakonske podlage, moralne pa zihr ne, nevem kdo ji bo plačal še za nadaljnih 9 let ko niso uporabljali dvorca, tud mi, al kako?:)))pa os rekli da so najboljši gospodar!:)))[/quote]

Zahtevajo lahko le za čas od vložitve pa do dne ko jim je bila nepremičnina vrnjena. Upam da ti je to jasno? Prosim te , da prebereš svoja zapisa. Pa mi povej če vidiš kakšno razliko v pisanju.[/quote]

pa saj to ti hočem povedat, mater a res ne razumeš popolnoma nič več!:)

hotela je samostan nazaj, ko ga je dobila ni v 9 letih naredila popolnoma nič, torej propada naprej, a ni pozabila na možnost odškodnine za čas ko se ji je vračal!

ma kakšno razliko naj vidim, če že hočeš: Podobniku se ne gre za denar (še slabše zapravljal bi ga rad), RKC se gre samo za denar!

Zahtevajo lahko le za čas od vložitve pa do dne ko jim je bila nepremičnina vrnjena. Upam da ti je to jasno? Prosim te , da prebereš svoja zapisa. Pa mi povej če vidiš kakšno razliko v pisanju.[/quote]

pa saj to ti hočem povedat, mater a res ne razumeš popolnoma nič več!:)

hotela je samostan nazaj, ko ga je dobila ni v 9 letih naredila popolnoma nič, torej propada naprej, a ni pozabila na možnost odškodnine za čas ko se ji je vračal!

ma kakšno razliko naj vidim, če že hočeš: Podobniku se ne gre za denar (še slabše zapravljal bi ga rad), RKC se gre samo za denar![/quote]

ninej…v googla vtipkaj škofija maribor+studenice, pa boš dobila podatke kaj se dogaja s samostanom……ali pa je edini verodostojen vir dnevnik?…

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

hja načrt iz leta 2003 je lepo brat, kaj je pa dejansko narejeno si pa najdi sama!:)))

Če mogoče nisi prebrala v članku, ki si ga sama podala, je vsa stvar že na sodišču v postopku dogovora. Če so prišli že do te stopnje pomeni, da je vsa stvar že kar nekaj let v razpravi. Torej vloga ni bila dana leta 2009. Se mogoče motim?

pa kaj ma veze, kdaj je bila vloga dana, dej mi razlož?

Ja hudiča ninej, a ti sploh bereš kaj napišeš? sama praviš v začetku pisanja da bodo zahtevali odškodnino še za leta od 00-08. Zato sem ti tudi napisal da je vloga že kar nekaj časa na sodišču.

hahaha, ma kje si pa to prebtral, le sprašujem se od koga je bodo zahtevali, ker bi med temi leti lahko že uporabljali samostan, ali pa ga vsaj obnovili, pa ga niso!

evo na preber si še kle:
————————————————————–
Re: Cerkev zahteva
Napisal: ninej
Datum: 16.02.2009 09:22

veš kaj me zanima, kdo jim bo plačal odškodnino za leta 2000 -2009, ki ga tudi nimajo v uporabi???

Tvoje pisanje sem tako razumel pa tudi odgovarjala si v tem kontekstu. Ker pa je očitno to tvoj sarkazem sva pač zaključila s temo.

eh boss, nauči se brat!:) Moje vprašanje je popolnoma razumljivo, sploh če si prebral kaj je v linku, razen če ne vidiš samo ninej!:)))

upam da referendum uspe

New Report

Close