Piani di Clodia – Gardsko jezero
Zanima me, če je že kdo bil tam. Če bi šli recimo za 1. maj ali bi imeli kaj početi? Glede na to, da za kopanje v zunanjih bazenih še ne bo. Menda je v bližini nek safari, pa Gardaland, seveda. Je še kaj? Je možno dobiti samo za 3 ali pa 4 dni?
imate še kakšno idejo, kam za 1. maj? da ne bo predrago…
Mi bomo šli tudi v Gardaland za en dan. Je pa res tudi safari tam, sam ne vem točnega kraja mi bo sodelavka jutri povedala in ti sporočim. Da je pa super lepo za videti in da se splača v safati no jaz še nisem bila. je bila hčerka od sodelvke z pevskim zborom in so se noter vozili kar z avtobusom. Ko zvem kaj več ti sporočim. Gardaland je tudi super sem bila že večkrat, leto bomo šli pa prvič s hčerko, ki ima 4 leta. Je veliko zanimivega tudi za otroke.
A mogoče ve katera za kakšna prenočišča, naprimr bungalovi, mobilne hišice, ki so v campih. Pa še to me zanima kateri kraj okoli jezera vam je bil najbolj všeč. Ker si tudi mi želimo enkrat v gardalend, pa še za kolesarjenje bi lahko izkoristili, samo ne vem kje so kakšna ugodna prenočišča.
Hvala vsem za informacije.
Lep pozdrav T.
Mi smo bili septembra v campu v mobilni hišici in sicer v kraju Peschiera del Garda, super lepo, res in poceni. Smo pa šli en dan v safari, je v bližini, kjer se z avtom zapelješ med živali, zraven pa je še posebej živalski vrt, drug dan gardaland cel dan, super, nobene gužve, bili na petek, tretji dan Sirmione. Zelo zadovoljni z izletom.