Pianist !
Dober vecer prijatelji….
Sem ravnokar iz kine….kjer sem si ogledal ta film iz naslova.
In ne zmorem in se ne znam umirit.
Grut, pretresljiv….prekleto dober film. In iz dna srca vam ga priporočam.
Vseeno so pa moje misli v teh trenutkih pred spanjem namenjene dvema izmed vas….tebi Ježek…ker sem v srcu upal, da si še vedno z nami, pa sem videl da vseeno si…tam nekje….
In Tebi….Dream on….za vse kar imaš nad sabo, in za vse svari ki si jih zaslužiš, pa jih nimaš, čeprav bi jih morala imeti….in pridružujem se Ježku….da je pravica res gluha in slepa…samo…ni pa neumna.
Zapomni si to. Saško ti full stiska pesti.
glede filma… hmmmmm verjetno bo potrebno počakati, da se bo pojavil na TV, da ga bom videl…
glede ježka… je bilo težko verjeti, da po vsem kar se je zgodilo na forumu, ježek vsaj ne pokuka več sem na forum…
glede naše Drimči… vse se vrača vse se plača… in Drimči, upam da se ti vrača danes, kar daješ sama drugim… in.. močno močno držim pesti, da končno tudi tebi uspe zaživeti, kot si samo ti zaslužiš…
Jani.če ne drugač da bomo pa skinili dol s kaze-film namreč!In ga v miru pogledat doma….
Glede ježka mi je pa toplo v srcu……………
Drimči malo me skrbi,saj veš zakaj….sem pa steboj,držim pesti in ma sej veš,tukaj gor ne bom pisala….obe veva kajne?
Glede na naslov tvoje teme in tvoje obicajne zajebancije, sem najprej pomislil na onega pianista iz video spota, ki veselo tolce z ta spodnjo glavo po klaviaturi.. Bemti, v kinu pa nisem bil ze vsaj deset let, pa ceprav bi se lahko sprehodil do tja..
Drugace pa Sasko saj sam dobro ves kako je, ker se mi zdi, da marsikaj dozivljas podobno kot jaz, le mlajsi si in zato zmores vec, hehe..