Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek picerija garaža na dolenjki

picerija garaža na dolenjki

Poznate? Ste žejedli pico tam? Vaše izkušnje, prosim!

Ful dobra pica in lazanja!

Z busom se pride. Kaj pa park placi, če se pride z avtom?

Na drugi strani ceste se lahko parkira. Pizzze, še bolj pa lazanje (pečejo jih v glinenih posodicah, iz katerih se še kadi, ki ti jo postrežejo), so res vrhunski.

Čez cesto je par park placov. So sploh njihovi?

[/quote]

Mi smo vedno tam parkirali.. se pa ne spomnim, ali so nam to svetovali v Garaži. Ni pa bilo problemov.

[/quote]

Je pa 50 m od Garaže TPC Rakovnik, na isti strani ceste kot je Garaža, tam je pa vedno prostor za parkiranje.

Jaz pa ravno tega ne maram, ko dobis lazanjo v posodi, ki se nikdar ne shladi! Ne ves al bi jedel in se spekel in nimas nic od okusa al bi zabrisal vse skupaj kuharju v glavo!

Tja sem hodila na pico, ko se je odprla, in že takrat so bile odlične. Nazadnje sem bila verjetno pred tremi, štirimi leti?

Nekaj parkingov menda celo je tik ob piceriji, načeloma pa modra trgovina malo pred picerijo ali okrog blokov.

Zame precej prevelike. Se da stvar uredit. Za 2 osebi ena pica.

Šli smo zaradi dobrih ocen in nekoga, ki nam je vtupil v glavo,
da so pa tam ”dbest pizzas ever”.
No, odkrito: nič posebnega.
Res – NIČ.
Pica kot pica, zame precej bolj slastna in boljša v Trti na Prulah.
Ocena za Garažo: 2,5 / 5.

Še vedno dobre pice, žal jih bo parking zafrknil. Ravno zaradi trapastega parkinga ne hodim več tja.
Parking nasproti je zdaj gradbišče (mislim, da niti ni bilo njihovo ampak smo tam parkirali ker je bila zapuščena hiša z odprtim dvoriščem), na isti strani kot picerija so dali količke na pločnik (kar je prav, ker so avti segali na vozni pas na Dolenjski cesti), parkiranje pri tistem centru Rakovnik pa je eno najbolj neprijetnih parkingov v Lj: imaš egoiste, ki na sredini pustijo avto in če imaš večji avto, skoraj ni šans, da prideš iz svojega parkinga – parking ni tako širok. Poleg tega tam parkirajo za cel dan (gredo naprej z busom v službo) in je težko dobiti prosto mesto. Mogoče zvečer, ko se Mercator in ZD in lekarna zaprejo.

Vsi ste preveč komot, parking, parking! Peš in lpp pa ne boste zavaljeni. Najbolje z avtom direkt do mize ane…

Na drug konc mesta se ne mislm vozt z busom, še manj peš. Gre preveč cajta.

Peš grem tu pri nas okoli, z busom se pa ne mislim vozit vse nakoli, da pridem do Rudnika.
Če gremo kam jest, gledamo da je parking ali pa se enostavno zapeljemo do centra, parkiramo v garažni hiši in gremo kam v centru jest, je dovolj dobrih restavracij, da nam ni treba v Garažo rinit!
(ja, bila pred leti ene 2x, dobre pice, ampak zaradi parkinga nikdar ne gremo tja)

Pice niso nič posebnega. Zelo, zelo povprečne. Cene so povprečne. Osebje je prijazno, parkirat se da čez cesto pri tistih blokih, ali pa eno postajo prej pri Mercatorju.

Šel sem 1x ko so mi prijatelji tupili, da je tam oh in sploh najboljša pica v Sloveniji.

Ambient je sicer poseben a hladen in “češki”, pice popolnoma povprečne, kot jo dobiš še v xx Slo picerijah, nikakor pa se ne približa neki posebni vrhunskosti. Parkiranje je katastrofa in je zadeva zanima bolj za lokalce.

Skratka nisem imel niti enega razloga, da bi se tja še kdaj vrnil.

Gostilnica 5-6 kg.

Brez dvoma. Tudi v primerjavi z Veracejem, Trto ipd. Govori za LJ.

Če boš šel/šla, če boste šli, prej rezervirajte, da ne izvisite, ker je več ali manj zasedeno oz. je tam že navada taka, da redkokdaj dobiš mizo, če vletiš kot padalec.

Poskusi.

Midva sva prišla brez problemov. Okrog 18h. Dve mizi sta bili zasedeni. Kasneje se je malo pričelo polniti.
Pice so povprečne. Res čisto nič posebnega.
Opazila sem pa, da so v glavnem stalni gosti, bolj lokalci.

New Report

Close