Pičke!!!????
… kaj naj rečem … NE !
Mi je ena stoptocentno prerokovala , da bo moja tadruga fantek … in ko smo se potem enkrat srečali , je skor hotela , da ji odvijem pleničko in pokažem , kaj je … ni mogla verjet , da je falila , hehe …
Dobro , moram priznat , da sem stalno verjela svojim občutkom , kaj da bo – prvič je bilo res , drugičpa , ko sem tudi sama čutila fantka – ej , je prišla na svet pa ena mala miš ( 46 cm in 2,80 kg) ženskega spola . Sem bila ful razočarana in nisem niti hotela povedat , kako ji bo ime :)))
Se pa moji M. še zdaj pozna na karakterju , da sem jo zacoprala v fantka že v trebuščku :)))
Kaj čakaš , če smem vprašat …
… nisem še nikoli bila pri šlogarci.
Se pa ena moja znanka ukvarja z alternativo in numerologijo in mi je takrat nekaj numerološko računala … ma saj ti pravim , da je stoprocentno usekala mimo :)))
Itak ne verjamem.
Tudi jaz nisem hotela vedet , kaj bo – se mi zdi , da je to tako , kot če bi hotela odpret velikonočni pirh že dva mesca pred Veliko nočjo – kakšna sorpreza bi pa bila potem ?!
… pač mala nagradica za na konec … ;)))
Kaj pa si po tihem želiš ?
(jaz sem si obakrat punčke )
:))))))))))))))))))))) A joškice bi ti rad vidu … ja no … pol pa … ne bo druge kot da ti jih pokažem ne …
(o)(o) …
a bo v redu???? Bradavičke sicer niso nabrekle, ker nisem vzburjena … sam bom pa kmalu, ko pride moj Sonči k meni .. :)))))))))))))))))))))))))
lp, Bgv