Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pičke!!!????

Pičke!!!????

Mhm!Mater bi mi pasalo zdej z eno nosečnico se malce muckat….pravzaprav s tabo!!!
😉

Niki………vprašanje……..verjameš šlogarcam?

… bova sama :))))

A sem ti tisto Adamovo japko že poslala ?

Ne ne ne neeeee … Ti si reku, da ti osončene niso všeč … teku da … he he … si se zajebu … :)))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Orka! Če se ne motim si zdej doma……….a nisi bil prej bližje mene? Bi prišel dol, pa bi se muckala:))))))))))))))

Figa baba!
🙁

Sam sama ne bova nikoli…:-(
Btw. a je mož že šu tja k ta poševnim?
Tisto mi nisi še poslala.
Cmoka draga!

:)))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))) 😛 (kažem jezik) :))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ne!Odkod ti info,da sem bil bližje?Še 1 km bolj daleč od tebe sem bil moja ljubica….
😉

Rajši jošk!Imaš lepšega!
🙂

Aja……..to bi blo, če bi bla una druga služba ne? Ups….sory….

Ma bem……..a muckal praviš, da bi se???:)))

Tisto si že vidu … mojga jezička pa še ne … ;)))))))) :))))))))))))

Lp, Bgv

… kaj naj rečem … NE !
Mi je ena stoptocentno prerokovala , da bo moja tadruga fantek … in ko smo se potem enkrat srečali , je skor hotela , da ji odvijem pleničko in pokažem , kaj je … ni mogla verjet , da je falila , hehe …

Dobro , moram priznat , da sem stalno verjela svojim občutkom , kaj da bo – prvič je bilo res , drugičpa , ko sem tudi sama čutila fantka – ej , je prišla na svet pa ena mala miš ( 46 cm in 2,80 kg) ženskega spola . Sem bila ful razočarana in nisem niti hotela povedat , kako ji bo ime :)))

Se pa moji M. še zdaj pozna na karakterju , da sem jo zacoprala v fantka že v trebuščku :)))

Kaj čakaš , če smem vprašat …

Ne vem……..ne bom vprašala……… Sam, da bo zdravo……

P.S. Ti imaš eno šlogarco v tvojem koncu, če se ne motim? A pri njej si tudi bila?

… ni še dogovorjen . Danes je tudi bilo nekaj v špilu. Po moje bo jasno tam enkrat po dopustih.

Dragec – bova že uredila tako , da bova tudi v gužvi malček sama , če ti bo do tistega A.jabučka ;)))))

… ti ga prec pošljem … je čisto in samo zate :)))

moj , moj

Saj si ku trgovci v Rusiji:hočem kupit kruh,mi ponujaš feltno!
Joška me zanima ljubica,joškec!Kapi?
Cmoka !

Mhm….in,da bi tvoji goli joškeci po mojih kosmatih prsih drseli navzdol….yepiiiiiiiiiiiiiiiiii!
😉

Moja Niki!
RTM!

… nisem še nikoli bila pri šlogarci.
Se pa ena moja znanka ukvarja z alternativo in numerologijo in mi je takrat nekaj numerološko računala … ma saj ti pravim , da je stoprocentno usekala mimo :)))
Itak ne verjamem.

Tudi jaz nisem hotela vedet , kaj bo – se mi zdi , da je to tako , kot če bi hotela odpret velikonočni pirh že dva mesca pred Veliko nočjo – kakšna sorpreza bi pa bila potem ?!
… pač mala nagradica za na konec … ;)))

Kaj pa si po tihem želiš ?
(jaz sem si obakrat punčke )

:))))))))))))))))))))) A joškice bi ti rad vidu … ja no … pol pa … ne bo druge kot da ti jih pokažem ne …

(o)(o) …

a bo v redu???? Bradavičke sicer niso nabrekle, ker nisem vzburjena … sam bom pa kmalu, ko pride moj Sonči k meni .. :)))))))))))))))))))))))))

lp, Bgv

Ma…če ti priznam……najprej fantka………ampak ne bo čisto nič narobe tudi če bo punčka…………

Pol se pa takrat pritisni…tako in drugače!

:-****************** Pritisnila se bom … gvišno … v takšni in drugačni situaciji … in pozi … he he … Sam ti tistih slikc nauš vidu … ;))))) :)))))

lp, Bgv

Kar si jaz vroče zaželim….VEDNO,vedno dobim!
😉

He he he he he … … … no … izjema potrjuje pravilo pravijo … :))))))))))))))))))

lp, Bgv

New Report

Close