Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PI*DA (2)

PI*DA (2)

Ola

Kdo je že rekel, Bolj je kosmata BOLJE JE?

JAZ!!!!!
Sp

A maš kakšen mail kamor ti lahko pošlem 4 slike ki sem jih ravnokar dobil?

Ne more bit bolj kosmata. Garant.

Moj mail v profilu je pravi!
Sp

Ola

Poslano

Muce morajo bit kosmate!Tace pa ne!!!!!!
😉
Sp

Hvala Alti!

Ola

A jebi ga sad.

Malenkost

Se mi pa mal zdi,da je vsaj pri tacah fotomontaža posredi……pa saj ni možno,da imajo bejbe tako kosmate tace,no?!
Sp

Ola

Saj veš kaj delajo moško hormoni.

Načeloma je pa lahko tudi fotomontaža.

ne to pa ne…to je pa bljak…tko…je treba bit urejen tud spodaj…tko lepo…da paše;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

za bruhat…prav ti je…sedaj pa glej kosmatinko,hihihi;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

to pa ni res!!!!!

manj…oz.nič…je najlepše

Sp, danes pa se strinjam s tabo. Tiste obrite zadeve ali pa razni vzorčki… Ne vem, no, ni ne moj stil, ne po mojem okusu. Tako urejeno, da ne raste vse na pol po nogah: ja. Tudi malo pristriženo, da niso ravno pol meterske dlake: ja (kak cm do dva). Vse drugo pa ni za mene…

Alt: a boš v četrtek v porodniški sobi in bodoči mamici “pomagal”?

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Komu?

A ste res vse pobrite!?
Jaz pa tako noro obožujem poraščene!¨
😉
Sp

Če se prav spomnim…prisegel pa ne bi……imaš tudi ti kosmato..zatorej prosim umolkni!
😉
Sp

Ola

Nebi tega zamudil za nič na svetu.

TO NI RES !!!

Niki odločno ugovarja !

A tudi pod pazduho in po nogah ?!

Fuj , bljak … in kar je še takega zgravževanja :((((

A bova spet skupaj potegnile? :)))

Itak :)))

Ženske morajo skup držat !

Kaj pa misliš o urejenih fantkih ?

Itak, da morajo bit urejeni. Najbolj me motijo dlake po obrazu, drugje niti ne toliko, no mogoče okli tička malo skrajšane. Si predstavljaš, da se tam okli pobrije, noge pa ful kosmate – ne zgleda.:))))

Če je pa fant pobrit – aleluja. Je pa tako kot da bi dojenčka imela v postelji… ne ga srati!!!! :-))))))

Hehe , meni se pa dopadejo taki tapravi dedci , kosmati … pa z dva dni staro bradico , da lepo popraska , ko se podrgne … ;)))

Žverči , smo kompajn ;)))

Pod pazduho in nogah in povsod drugje: BLJAK!
Muca pa mora bit grm!!!To je 1.Sp-jev aksiom!!
Niki!Pa zakaj briješ muco,no!
🙁
Sp

New Report

Close