Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pi*du

Pi*du

… brez zamere, ampak, ko enkrat človk dopolni 45 let ne sme bit nikomur šef…. ker za kej takga ni sposoben oz. ne sledi dogajanju, sploh sodobni tehnologiji in blabla… in pole teži ku zmaj …

eh, vam ne prvoščm blizu 60 let stare zmajevke….

baj baj

Ma kaj ni še v penziji,babje motovilo?
Reci ji naj zajaha metlo in odfrči k ta svojim!
🙂
Sp

P.s.: ko mi hči prinese mobi kartico,te pokličem!

Kaj je Helči? Je bila šefica preveč časa na dopustu???:)))))))) Pa se zdaj nad vami znaša????

Helčika … … :((( … sej bo boljše … Šefica se mora spet mal prvadit na to, da je v službi pa bo … … … … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ne, ne… na bolniški je bla od januarja… zdej pa bo sam iskala napake za nazaj in bla spet najpametnejša v vsaki stvari… ma sej jo poznaš, se mi zdi…

papa

hja, hja… prou privadit… mi se bomo mogle nazaj privadit na dejstvo, da smo neumne, spet bomo taku in drgač poniževane kot totalno nesposobne…

papa

aja, kej pole vela za četrtk? zvezdica? bugi?

ok… čau bau

Uh … ja itak … četrtek … … :)))))))))))))))))))) Kar se mene tiče vel’a … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Na bolniški? A je blo kej hudega?

… jo je glih med telefonom prneslu v pisarno in mi je stala za hrbtom…
:((((((((
… to je Murphy… 😉

papa

ne ne, stoplo ji je v križu….

ok, jst imam tud zacahnanu na koledarji…

see you … in zvezdico tud… :))))

baj

Komaj čakam … :))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Aaaaaaaaaaaa…………….In zdaj? A se stresa nad vami al kaj???

… presneto ženšče !

…. ma dobro ….ti bom jaz dala “ne sledi dogajanju in sodobni tehnologiji …” … MISLIM !!!!

New Report

Close