Pidžama za mamico in očija
Venus
Če si iz Ljubljane, imajo menda trgovino v Šentvidu. Točno kje, lahko poiščeš na imeniku, ali pa počakaš Tinkaro, da ti razloži. Sama ti žal ne morem, ker ponavadi okupiram kar njihovo proizvodno hišico na Gorenjskem :)))
LPM
Jaz sem pred nekaj leti kupila enaki pižami (Neckermann) za oba. Le da je pižama za moža klasična (hlače in zgornji del), pižama, namenjena meni pa je pravzaprav moška spalna srajca.
Cena ugodana in tudi kvaliteta dobra.
Nataša
Pred nekaj dnevi sem za moža kupovala pižamo v H&M – cena normalna, karirasta, zgornji del na gumbe, bombažna. Sama imam že par let podobno, svetlo modro karirasto, le da je malo debelejša, iz flanele.
Jaz pa priporočam Shisserjeve (upam, da sem prav napisala)
Cena je sicer zasoljena (okoli 10.000 SIT, raje še kakšen tisočak več), ampak to je definitivno najstarejša pižama v zbirki mojega moža. Smo kupovali cenejše, so zgledale OK, pa so spremenile obliko, se neprimerno raztegnile ali skrčile, še posebej, ko smo začeli uporabljat sušilec. Tako da sem jih ali podedovala jaz, ali pa so romale v smeti. To pa mož z veseljem nosi, po mojem že kakšno 8 leto.