Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style piercing, nos

piercing, nos

Imam piercing v nosu, ki se mi gnoji. Sem razkuzila z alkoholom okoli uhana. Zanima me ali je bolje, da uhan dam ven, razkuzim, dam nazaj medicinskega. Ali pustim tako kot je in razkuzujem.
Bojim se, da ce ga bom dala ven, da me bo potem prevec bolelo, da bi ga dala nazaj notri in da se mi bo potem zaraslo.

Kako ste se vi spopadli s tem problemom, kaj je najboljsa resitev? Ali se bo pozdravilo samo od sebe, ali se bo samo se bolj gnojilo?

Pozdravljena!

Imam kolegico, ki ima prav tako uhan oz. piercing, kot temu pravimo, v nosu pa se ji tudi vedno gnoji. Tudi ona je že opravila veliko poiskusov z alkoholom, vendar ji to ni nikoli nič pomagalo!

Samo za informacijo: uhanček ima že eno leto pa se ji ni prenehalo gnojiti…

Jst mislim, da bi bilo najbolje, da si ga daš ven!!! Tako sem svetovala tudi njej, vendar me ni poslušala!!!

Lep pozdravček od MNK!

P.S. Lahko pa pred vsem, probaš še z medicinskim uhanom in potem boš videla kakšna bo reakcija.mmmm napisal:

> Imam piercing v nosu, ki se mi gnoji. Sem razkuzila z alkoholom
> okoli uhana. Zanima me ali je bolje, da uhan dam ven, razkuzim,
> dam nazaj medicinskega. Ali pustim tako kot je in razkuzujem.
> Bojim se, da ce ga bom dala ven, da me bo potem prevec bolelo,
> da bi ga dala nazaj notri in da se mi bo potem zaraslo.
>
> Kako ste se vi spopadli s tem problemom, kaj je najboljsa
> resitev? Ali se bo pozdravilo samo od sebe, ali se bo samo se
> bolj gnojilo?

Tudi jaz sem imela uhanček v nosu. Drugi dan po vstavitvi sem ga dala ven, ker se mi vse skupaj vnelo. Ko sem šla v lekarno po kako blago razkužilo mi je farmacevtka dala en pameten nasvet. Rekla je, da je vsaka taka stvar izredno nevarna, če se ti začne gnojit in da lahko “vdari” na živčevje. Lahko se zgodi da pristaneš na urgenci. Jaz sem si zelo želela imeti uhanček toda ne za vsako ceno.

Lep pozdrav

New Report

Close