Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style PIERCING V MB

PIERCING V MB

Zanima me kje v MB delajo piercinge. Če imate izkušnje s tem vas prosim, da napišete, če vas je bolelo, ali ste imeli kakšne težave (vnetje, bolečine,…),… Ali vas boli pri nošenju kavbojk, …

Hvala za odgovor,

Za Maribor ne vem vem pa, da ga na Ptuju opravlja dr. Toš stane pa 6000 sit.
Nina

lp!
Jaz sem si dala delat v LJ, okolica zelezniske postaje…stane komaj 1500 sit imam ze kako leto, nic me ni bolelo, se vedela nisem zato, drgac pa sem si mazala od zacetka s kremo Garamycin, dobis jo v lekarni brez recepta, in je blo ql se ni vnelo,…drgac pa v mb, vem da moras tam vzet uhan zraven, ker od drugod ne dajejo notri uhanov, je pa nekje tam pod pohorjem,..delajo pa tudi v celju, tam sem si tudi kupila se en uhan na diamantek, in so mi ga zamenjal…uhan je 4.500, menjava nic! V lj dobis obrocek.Ce te se kaj zanima vprasaj!Ko mas kavbojke…mislim da so precej nizje lezece kavbojke kjer mas popek…

V Lj si dala samo 1.500 za piercing (brez uhana). Nina je napisala, da na Ptuju pride 6.000, kar se mi zdi drago. Kako dolgo pa moraš imeti uhan noter, slišala sem da 6 mesecev, ali je to res?

Hvala za odgovor Felicity,

Kje v Ljubljani blizu železniške to delajo? Lahko zvem naslov?

uf ne vem tocn naslova…lahk ti pa priblizn povem…tam ko so neki kioski,..k prodajajo tut karte za bus…no tam gres cez prehod za pesce…skoz naravnost po ulici…na levi…bos vidla nek kozmeticni salon…in gres noter cez neko ograjo…potem pa z dvigalom u salon….sj bos nasla drgac pa bom probala najti vizitko in ti dam naslov…in tel.

To je na Kolodvorski, nad Kratochwilom. 1500 pride z obrockom, 1000 pa brez. Vsaj ko sem si ga jaz dal v obrv je blo tko!

LP

Thnx!

V Mb dela Jolanda v neki prikolici (ne se vstrašit, ženska je čisto skulirana, čeprav glede na okoliščine in na prvi pogled zgleda…uh…). Jaz imam veliko piercingov, ti se zanimaš za popek? Allora- ne boli nič, meni ni blo treba nič pazit pri zapenjanju hlač (razen prva dva dni). Te zanima še kaj? 🙂

Kje v MB dela ta ženska to. Kakšna je cena, dobiš zraven uhan ali moraš imet svojega. Si se mazala s kakšno kremo ?

Ja,Jolanda je ful the best…čeprav se je marsikdo vstraši na prvi pogled.Ta prikolica je v PEKARNI,sama sem si dala delat pri njej pred malo več kot dvema letoma.brez komplikacij!!!

Sexy piercing ti želim,Pippa

Jaz sem si ga dala delat v Novo vasi v mb. Plačala sem 10000 sit, kar je sicer dokaj drago, je pa tip edini v mb, ki ma licenco. Aja, ta cena vključuje uhan-palčko, ki drugače stane ok. 5000. Prvi teden me je kr bolelo, a samo na dotik. Razkuževala sem si vsak dan z alkoholom in jodom. Krem ti ne priporočam, ker se je moji kolegici zaradi tega zagnojilo.

Uhan je vštet v ceno (ni ti treba met svojega), v lekarni pa kupiš razkužilo in kremo (ti bo ona itak vse povedala…)
Naj te ne bo strah, ker je popek res nekaj nebolečega…

New Report

Close