Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Piercing v popku

Piercing v popku

Lep pozdrav!

V četrtek sem si dala naredit piercing v popku in me zanima par zadevic. Jaz ga sploh ne čutim, pa tudi nobena tekočina ne teče ven. Ma kaj mi lahko prosim poveste ali ste imele kakšne težave ali ne, kdaj se je zagnojilo….na začetku (prvi dni ali šele kasneje)……vam je tekla tekočina???? Meni se zdi vse preveč lepo, da bi bilo res. Nič ne boli, nič ni otečeno, skratka se mi zdi, da ga imam že 10 let…….je pa tudi res, da zelo pazim na higieno in da ga neprestano izpiram,……no, sporočite mi vse v zvezi s piercingom v popku! Hvala!

Meni se je začelo gnojiti že kmalu, čez par dni. Tudi jaz sem ga izpirala in se mazala z alkoholom, pa je vseeno prišlo do reakcije. Potem sem šla k zdravniku in sem dobila eno kremico… od takrat nisem imela nobenih problemov več.
Mislim, da je to odvisno od občutljivosti organizma. Moji kolegici ni pomagalo čisto nič, probala je vse uhane (srebrne, zlate, belo zlato), tako da ga je morala vzeti ven.
Če se ti do zdaj ni zagnojilo, mislim, da se ti tudi ne bo, saj telo zelo hitro reagira na tujek. Bodi vesela, da je tako!
Lepo ga nosi in lep pozdrav! 🙂

Kje si ga delala?

Ja, tudi jaz mislim, da se mi ne bo zagnojilo (potrkam), ker ponavadi če sem imela kakšne uhane na ušesih, ki so vsebovali nikelj, se mi je takoj zagnojilo. Čudi me le, da nobena tekočina ne teče ven. Mogoče si celo preveč mažem, saj sem nekje brala, da se ne sme mazat s kakšnimi kremami, ker piercing rabi kisik, da se lepo zaceli. Pol eni pravijo, da ga je treba obračat, ampak meni je rekla tista punca, ki mi je to naredila, da ni res. Manj se ga šlata, boljše je. Najlepša hvala! 🙂 Ciaaaao!

Pri Lei v Kopru!

Pa še nekaj…..ma kaj tebe je kaj bolelo prve dni ali ne? Se moram informirat, da vem kaj sledi….:)! Ciao!

…ali v Pradah?Zlata ribica je pisal/pisala:
>
> Pri Lei v Kopru!

Meni se tudi ni nič gnojilo in te zadeve, ampak sčasoma me je začel vedno bolj boleti trebuh in nazadnje po 3 letih sem ugotovila da to res ni zdrava zadeva!

No, bolelo me ravno ni, je bil pa popek precej občutljiv. In prvi teden sem morala nositi hlače z nizkim pasom oz. sem imela zgornji gumb odpet. 🙂

jest bi si ga pa dala čez ustnico, pa mi wsi prawjo, da to ni uredu, da se mi bo zagnojil, pa da še ne zgleda lepo, itd……… Sama ubistvu newem kašnih tko bol resnih posledic (edin če se ti zagnoji), sam bi ful rada zvedla, če kdo kej ve o tem, da mi prbližn pove, kuko poteka…….. a boli, kuko je s higieno, itd…..

hvala

papa

Če piše v Kopru, pomeni, da sem si delala piercing v Kopru! 🙂

Meni je full vše piercing pod ustnico, ampak se zavedam, da bom nekoč imela delo in da je pri tem zelo pomemben videz. Lahko je rečt, kaj me briga, kaj si drugi mislijo o meni, ampak problem se pojavi, ko se išče delo. Pa ljudje imajo tako zaprto mentaliteto……pa pomisli….na stara leta, boš imela luknjo na obrazu……hmmm…..jaz sem se kar premislila…….vse je treba delat v meji normale. Vsaj zame to velja, seveda pa občudujem tiste, ki so polni piercingov,…:))!

Se mi je zdelo da pri njej.

Ma Lea je itak “Lea international”…..najboljša. 🙂

JOHN JE ZAKON!!!!!!!!!!!

Ma ja, tudi Sveta Marija je zakon….vsak je po svoje zakon, a ne?

Zanima me kdaj lahko začnem spet telovadit……ali lahko že po dveh tednih? Se bojim, da bi se kaj zagnojilo…..

New Report

Close