Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style piercing v popku

piercing v popku

mene pa zanima;
1. močno boli?
2. kdaj je najbolše si ga dati noter pozimi ali poleti ??
3. kako je s tuširanjem ker ti voda nesme pridit 2 meseca na popek (uhanček) ??

mene pa zanima če to ful upliva na to al si bol okrogla al ne… ker si ga želim met sam je problem ker sem debela in zdej sem začela z dieto ampak bi ga rada že zdaj nosila tko da bi se zacelil do takrat ko shujšam dovol… mislim… zanima me ali je bolje prej shujšat?? ker si ga ful želim in bi ga mela predno bi shujšala že… 😀

Pozdravljeni..

Stara sem 17 let in moja želja je,da bi si dala narediti piercing v popku.Zanima me ali to zelo boli in kakšne so lahko posledice,ter če se rana hitro celi,če se odločiš,da ga več ne boš nosil..in še koliko dni boli (če že) Hvala za odgovore.. Lp. 🙂

Pozdravljeni!

Namen imam, da si naredim piercing v hrustancu torej v usesu vendar bi se najprej rada zelo dobro prepričala da bo to dobra odločitev in da je nebom obžalovala. Torej zanima me kam bi sla lahko narediti piercing v ljubljani, delajo v hali a, ali v cityparku, ter koliko denarja bi odštela za tak piercing z pištolco ki je direkt z uhanom? Imam petnajst let in zanima me se ali rabim potrdilo starsev?
Cisto sem se nova u zvezi z to temo in bi se res rada dobro prepričala da bo to dobra odločititev.
Lep pozdrav,

Ojla!

Jaz sem si dala delat pirsing v mesecu marcu. Že po nekaj mesecih se mi je začel pirsing gnojiti. Hodila sem tudi nazaj kjer so mi delali in so rekli da ni nič narobe da si naj čim več razkužujem. Potem sem si nekaj mesec redno razkuževala in potem sem šla na morje. Tam se mi je stvar pobojšala. Ko pa sem prišla domov pa se je spet vse ponovilo. Včeraj pa sem si dala uhan vun in zdaj mi ne gre več nazaj not.

Hvala

živijo
mene pa zanima ali se lahko greš kopat v morje če pirs u popku ni še zaceljen?

L.p
Zanima me če kdo ve v kateri zlatarni imajo zlate uhane?

Zivjo!
vedno več berem forume na temo pirsingi v popku, vedno bolj sem zmedena:) zanima me, če katera pozna najbolši studio v Ljubljani/centru kamor bi si ga šla lahko delat in da ti naredijo res profesinalno vendar poceni okol 30€? zanima me se kako je kaj glede starosti in koliko stane uhan za zraven? lep dan 😀

zivijo..
mogoce ste ze odgovorili na to vprasanje samo mene zanima ce je lahko potem z piercingom v popku lahko kaj narobe ce se veliko gibas(se prepogibas,migas s trebuhom..)?

Ali se lahko kopas v klorirani vodi z pravkar narjenim uhanom v popku?

Pozdravček,
Tudi mene zanima tema piercinga v popku….zanima me če ve katera za kakšen studio al kaj podobnega v Mariboru in kolko je cena? ….kakšne mate izkušnje????
V naprej se vam zahvaljujem za odgovore 🙂

Zdravo. Mene pa zanima tiste ki ze imate pirs u popku, kje jih kupujete. Rada bi da je iz kirurskega jekla. En kup je spletnih trgovin pa ne vem a je res tak material a je ena ziva nateg…… je katera ze narocala prek spleta? Izkusnje? Gledala sem naprimer wildcat.at, crazyfactory, uau piercing, stalaya piercing ipd. Prosim za pomoc ker danes res ne ves kaj dobis ker je vse made in china… ce gres pa u pirsing studio ti pa ceno navijejo do konca pa se izbire ni.. hvalaaa

Oila!
rada bi si dala piercing v popek in me zanima vse v zvezi s tem…
frendica mi je predlagala naj si ga naredim v Cultu ker sama ne zaupa kozmetičarkam (ima mogoče katera boljši predlog? “poslovalnica” mora biti na gorenjskem ali pa v Ljubljani)…
imate mogoče kakšen dober nasvet?
hwala vsem za odgovore že za v naprej…

Živjo!
Mene pa nekaj zanima, nameravam si dat piercing v popek. Moj trebuh ni raven ali to kaj vpliva na to in kaj se zgodi če potem shujšaš ali se zrediš? Sem športnica, in me zanima če ima katera izkušnje s tem, se normalno da trenirat ko si ga narediš ali moraš čakati da se zaceli?

Zelo bi bila hvaležna odgovorov, hvala že za v naprej 🙂

Hej:) aprila si bom sla delat uhan v popku. Vsak dan imam treninge odbojke in med vikendi tekme in me zanima, ce bom lahko normalno trenerala? Poleti na morju tudi vsak dan igramo odbojko na mivki, bom tudi to lahko? Hvala vnaprej:)

New Report

Close