pigmentacije na obrazu
Sem šla na laser, k najboljšemu dermatologu, ki ima res dobre aparature. TI odsvetujem. Mogoče imam par odtenkov svetlejšo polt, so se mi pa pojavile jamice. Dve jamici. In če mene vprašaš, je bolje in ceneje in bolj zdravo, da si pudraš. Meni je žal, da sem šla. Plačala sem 1200 eur. Totalno stran vržen denar.
sama sem imela eno leto grozne pigmente madeže po obrazu…naslednje leto sem to rešila s sončno kremo…imam še nekaj malega, ampak tudi tega do drugega leta več ne bo, sem prepričana 🙂 samo izogibanje soncu, če gre (pri sončenju sem si prekrila obraz z brisačo npr.) in vsakodnevno mazanje s sončno kremo…rešitev 🙂
Kaj? 1200 evrov? Nenormalno!
Jaz dam 100 evrov , da mi odstrani pigmentacije,V 10 dneh se mi koža pozdravi, je še lepša .Mlajša.Ampak to delam samo na obrazu, kjer se koža najhitreje in najlepše obnavlja.[/quote]
Kje pa si bila?? Pri dermatologu in katerem?
O kakšnih jamicah pa govoriš zgornja avtorica??
Kaj? 1200 evrov? Nenormalno!
Jaz dam 100 evrov , da mi odstrani pigmentacije,V 10 dneh se mi koža pozdravi, je še lepša .Mlajša.Ampak to delam samo na obrazu, kjer se koža najhitreje in najlepše obnavlja.[/quote]
Kje pa si bila?? Pri dermatologu in katerem?
O kakšnih jamicah pa govoriš zgornja avtorica??[/quote]
Jaz sem bila pri eni privat, imela je lokal v Medvodah.Zdaj ga ima menda v Ljubljani v Šentvidu.
Tudi meni so se predlani poleti pojavili pigmentni madeži in to nad zgornjo ustnico. In noben puder ni zakril zadeve. Nato pa sem začela uporabljati kremo Eucerin proti madežem in res jih ni bilo več. Tudi obstoječi so izginili.
Kremo sem hotela sedaj ponovno kupiti, a v lekarni pravijo, da je ne delajo več. Sem jo pa zasledila v sletnih lekarnah. Ampak res sem jo uporabljala vsak dan. Poleti za na sonce, pozimi kot podlago za puder.
link:
>http://www.gofeminin.de/pflege/pigmentflecken-entfernen-d20780c274733.html