Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style pigmentna znamenja

pigmentna znamenja

Zanima me, ali je ze kdo odstranjeval pigmentna znamenja z lasersko metodo, zanima me ali po tem postopku ostanejo brazgotine. Za vsakrsno informacijo glede odstranjevanja pigmentnih znamenj se zahvaljujem.

Jaz sem si – dva meseca so mimo – čakam, da se bosta pikici zacelili – dermatolog mi je zagotovil, da se ne bo nič niti opazilo in to že po enem mesecu in pol – po dveh se še celi – v lekarni mi je rekla gospa, da bo morala počakati eno leto, da se ne bo več nič vidlo… boo??? Bomo videli. Upam, da bo vse ok!;) LP

Živjo, ali mi lahko poveš kje so ti to odstranili. A si šla k privat?
Baje, da na polikliniki ful dolg čakaš, tudi po par mesecev.

Jaz bi si rada odstranila materina znamenja, so kot bradevice in me motijo.

Hvala in lep dan

Pri dr. Predrag Aleksiču v Ljubljani (nekaj takega – bi morala pogledat, kje imam napisan točen naslov in ime). Privat, prideš takoj na vrsto. Cena med 6 in 12 tisoč sit.

Raje ne hodi na polikliniko. meni so tam odstranili s klasično metodo(izrezanje) že pred nekaj meseci. brazgotine so grozne in sem prav jezna, ker imam tako “razmesarjen” obraz. grozno!!! nikoli več ne grem. ali se da slučajno pri tem privat zdravniku z laserjem tudi popravit brazgotine?
hvala!

Zanima me, ali si odstranjevala pigmentna znamenja s lasersko metodo. Ali mogoce poznas, kaksnega, ki je opravljav poseg pri dr.Fabjanu v Kranju.
Lp.

Ne vem, pokliči pa se pozanimaj, sicer pa vem, da obstaja neka krema, ne poznam imena, ma baje učinkovito odpravlja brazgotine. Pa dej si malo pudra gor ta čas, če te moti, sej ne more bit tako hudi. OK?! LP

Živjo,

tudi sama sem januarja dala odstranit dva pigmentna znamenja. Ne vem kaj naj rečem in ne vem kaj naj si mislim. Čas bo vse pokazal. Eno znamenje je ostalo isto, drugo je totalno brez pigmenta – tako, da zgleda kot en bel madež. Baje, da se bo povrnil pigment, ker bo sicer še slabše kot je bilo. oz. bolj upadljivo. Bog pomagaj! Sem se že sprijzanila, čeprav sem mislila, da se NE BOM mogla…

Punce zanima me koliko stane pomlajevanje obraza? Ali je to že dala katera
skoz?
Hvala,

New Report

Close