Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII… sej veste kaj …

PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII… sej veste kaj …

Preklete mone hudičeve … … to me neki drkajo … ku da ne bi imeli druzga za delat … glih tle mene neki rajcajo in nategavajo … presneti kaštroni po*ukani za*ebani štroncoti in kaj vem kaj še vse bi jim lahko izrekla .. .

… a se morejo res stalno z motorji gor in dol podit … jaz pa samo visim na oknu in jih gledam dol in se mi cedijo sline … :((((((((((((((((((((((((((

Presneti hudiči hudičkaasti … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:)))))))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ti se kar slini..hiihihiih

saj se jaz tudi zaradi mišike..hehe

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hehe, te ‘m tku po riti… ok, ne bom, ne bom… Bi ti še kje pasalo 😉 :))))))))) razo, hec mora bit, a ne?

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

:(((((((((((( Sam so res žlehti, veš … Še take izpuhe imajo gor, ki tako ropotajo … bbbbrrrrrmmmmmmmmmmm rmmm rmmmm … … Iiiii … Jst bi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudi!!!!!!!! Mater ej … Res … zdej grem naredit izpit in si kupim motor … pol pa bom skoz na njem … :)))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

heheh gro si lahko brez da kupi izpit…hihihi

bugi ne seri…baba ni za volan!!!!!!!!!

Sej ravno zato … avto ima volan … motor ima pa balanco … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

balanco ma tud franci..hehhe in jaz…

:)))))))))))))))))) He he he … ja ben … in jest bi jo tut mela …

Lp, Bgv

pejt delat..takoj…haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close