Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pijete Cedevito?

Pijete Cedevito?

Ali mogoče kdo ve, če je res, da je napitek Cedevita menda celo škodljiv za zdravje??
Zadnjič sem namreč na avtobusni postaji slišala eno gospo, ki je eni drugi govorila, da Cedevite menda ni glih v redu piti. Žal sem morala vstopiti na vtobus pred njima, zato nisem slišala, zakaj točno to ni v redu, če pijemo.

Sama pa sem imela primer (ene 10 let nazaj), ko je zdravnica mojemu sinu rekla, da naj ne pije gaziranih sladkih pijač ( pa doma res nismo potrošniki gaziranih) ampak naj raje pije cedevito….

No, zdaj pa mi res ni jasno, če je cedevita v redu ali pa ne….

Kakšno je vaše mnenje, in če je ne uporabljate, kakšni so vaši argumenti?

Ne, je ne pijemo, ker nikomur ni dobra.

sin bo zagotovo umrl … ne bo se pa dalo dokazati, da zaradi Cedevite

tud pri nas je ne pijemo, ne vem pa a je škodljiva al ni
mal preštudiraj deklaracijo …

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

cedevita je sam cukr in kemija in malo barvil

Če je ne pijete v litrih na dan, se nimate česa bat.

Cedevita ni pijača za žejo, ampak prehransko dopolnilo. In toprehransko dopolnilo najslabše kakovosti, saj vsebuje ogromno sladkorja, umetnih dodatkov (barvila, gostila, regulatorji kislosti, sredstva proti sprijemanju …) in sintetične vitamine.

se vidi, da ti manjka kar je v cedeviti

http://www.cedevita.com/si/to-je-cedevita/9-vitaminov.html

Sami strupeni e-ji.

se vidi, da ti manjka kar je v cedeviti

http://www.cedevita.com/si/to-je-cedevita/9-vitaminov.html
[/quote]

ja in tistih devet vitaminov je naravnega izvora, kaj?
sama kemija. pa malo cukra in barve. vse umetno izdelano. naše telo tega ne more izkoristiti

baje cedevita ni zdrava ker je v njej veliko sladkorja. jaz je ne bi priporo;ala piti vec kot dva kozarca an dan.

voda je zakon

Tile razni napitki za športnike (isotonik ipd.). Enkrat sem malo prebrala,kaj vsebujejo. Groooza,same umetne, nekatere celo zelo strupene, reči ! Okus in duh sta ogabna. Enkrat mi je dala koegica za poskusit, češ probaj, je zanič, a zdravo. Ja, pa ja ))))))))))))))

ampak kako jim že 50 let ratuje siliti folk, da pijejo Cedevito, da so uspešna firma ☺
le koliko jih je zaradi Cedevito umrlo … po MON kriteriju zihr vsi, ki niso več živi ☺

Mi pa včasih, sicer res redko, pijemo cedevito….ampak res ne zato, ker jo je sinu priporočala zdravnica, ampak čist tko…nam je okus dober.
Jaz če jo pijem, v kozarec stisnem še nekaj limoninega soka…takšen napitek mi ustreza.

Ima pa res ful sladkorja in to najbolj vidiš, ko si pripraviš napitek…tisto, kar je v prahu se raztopi takoj, sladkor pa ostane spodaj.

Ampak glede na to, da doma večinoma sladkorja drugače sploh ne uporabljamo, me je ta sladkor iz cedevite iz enega kozarca do dvakrat na teden, ne moti preveč.

a se zafrkavate ali mogoče res kdo pije to svinjarijo?

Jaz sem jo kot otrok jedla na žlico. Tudi pol loncka naenkrat. Danes se kar zgrozim ce pomislim…

Sem pristaš vode, cedevito pijem ko sej res dehidrirana, mam občutek da me ker je izotonik. Mi je pa tudi dobra kdaj pa kdaj. Vitamini pa če so ali niso.

Nič več – od težav z želodcem dalje in obiska gastro klinike je Cedevita pri nas off limits.
Nekaj v zvezi s klislino v želodcu in kombinacijo Cedevite je baje zelo slabo za želodec

Če piješ 2dcl na mesec seveda ni nič narobe, če pa to dnevno piješ je pa lahko zelo neugodno.

Jah, jaz se isto sprašujem za Coca Colo , Pepsi, Fanto napirmer 🙂

Po tem, kako hitro original cedevita in še cenejši “generiki” izginjajo s polic trgovin, se čudiš zaman….

Res ni za osebe, ki imajo težave z želodcem/kislino. Sem ena izmed njih. Težavo pa povzroča velika vsebnost citronske kisline, ki je za želodec in sploh prebavila huje kot strup.

Moje mnenje je, da je Cedevita drek na palici in prav tako vse pijače v plastenkah in tudi v ostali embalaži.

Hallloo. To ni za pit!!!!!

Jaz jo pijem že preko 30 let, dnevno 1-2 kozarca. Nikoli bolna, prehlajena….

Meni je tudi všeč cedevita, ampak ne pijem pogosto.

Cedevita je super, a le en kozarec na dan.

New Report

Close