Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pik klopa

pik klopa

Včraj me je pičil kloP, do polovice je bil že pod kožo, zvečer sem si ga odstranila. Danes pa sem dobila vročino in boli me glava. Mislite, da je lahko kaj zelo narobe, ker bom zdravnika obiskala šele v ponedeljek? Je imela katera podobne simptome?

LP

Joj, jaz se s klopi ne bi šalila. Ok, sedaj ni več kaj, ampak morala bi iti že danes. Najbolje, da greš jutri zjutraj takoj do dežurnega zdravnika v svojem zdravstvenem domu.
Do ponedeljka ne čekat. raje na urgenco. Okužen klop ti lahko pusti posledice, ki jih nosiš do konca življenja.

srečno

Mislim, da je bolje, da stopiš na urgenco, mogoče je klopni meningitis, ta se začne z vročino, glavobolom, bruhanjem, trdim vratom… Je pa malo prezgodaj, ponavadi se začne po nekaj dnevih od ugriza.

Preberi si tule:

lp, orehek

jutri k zdravniku!če boš pa še začela bruhat ali bo vrtoglavica pa takoj!

sicer ni nujno da je glavobol in vročina od klopa,lahko je od kakšnega starega klopa.ponavadi zbolimo po 2-3 tednu okužbe.

Nebroj me jih je že pičilo in vsaj pri meni da je klop 24-36 v meni ni bilo nič in tudi cepljen nisem.

Bila pri dežurnem, kjer so me na grd način odslovili in rekli naj grem domov in v ponedeljek do svojega zdravnika in naj ne zganjam panike zaradi enega klopa? Ne vem no samo meni se to ne zdi način. In sedaj naj čakam. Boli me glava, vrat vročino imam in oni mi rečejo naj ne zganjam panike.Upam, da v ponedeljek še ne bo prepozno.

Lp in hvala vsem

imaš na mestu ugriza rdeč kolobar ali kje drugje na telesu?

Meningitisa (oz.znakov le tega) ne dobiš v 24ih urah, zato res ne zganjaj panike!

Zaradi takih hipohondrov, mnogi resnično potrebni pomoči, ponižno čakajo v predolgih vrstah.

New Report

Close