Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PIKA BOŽIČ JE NOSEČA

PIKA BOŽIČ JE NOSEČA

Sem prebrala,da je noseča in pričakuje že tretjega otroka.Je pa že ločena.Ima pa res srečo v žvljenju-končano ima samo osnovno šolo in sedaj hodi z predsednikom uprave zavarovalnice Triglav Andrej Slapar.Res zanimivo,da tako visoko izobražen človek vzame nekoga brez poklica.Videti je ,kot v filmu.
Privoščim ji srečo, da je ujela bogataša…pa v službo tudi ni rabila hoditi,oblečena pa v najdražje cunje

meni je ta ženska tako seksi da se mi meša ko jo vidim. njene dolge seksi noge hmmm…kaj bi ji delal
prodal bi stanovanje in ji plačal vso kupnino če bi jo lahko samo enkrat nabrisal

pikicaa0 se pravi samo lep in sexi moraš biti in dobiš bogataša,pa si preskrbljen za vse življenje????

Pa meni ta baba sploh nič ne pove…. Vse moram drugje prebrat:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tole je zlo relativno. A če nekdo vodi neko firmo, je pa že kar bogataš? Kdo pa je sploh v Sloveniji po tvojem pravi bogataš? Ker pravih bogatašev v Sloveniji ni ni. So v Rusiji, Arabiji, oziroma tam, kjer je nafta doma 😀

Spomnim se je še iz časov, ko je imela deset let. Bila je tako fina finčkana, da takšne finoče jaz še v življenju nisem videla. Vzvišena. Deset let stara punca. Na to samozavest, da se ima za nekaj več, pač moški padajo.

Ja, ona se zna v življenju znajt in si dobro postlat, ne glede na samo osnovno šolo. Kaj pa vam 30+ s fakultetami pomaga, da vas noben ne pobere? Ker pač niste ne seksi, ne zanimive. Zato ni treba zganjati foušije, če ste same nesposobne za dober ulov. Šole za to, kako se kdo v življenju znajde, ne pomenijo nič. vse kaj drugega je važno.

Če je res noseča ji privoščim vse dobro in veliko lepih trenutkov z otrokom. Mladim dekletom pa svetujem naj ne gredo po njenih stopinjah, saj ni zagarantirano, da bodo samo z OŠ dobile bogataša.

no,no rečem samo j e b a l e -vas cunje

seksi ?!? BI bilo zanimivo videti, kako je seksi zvečer in zjutraj, ko je brez make up opleska, no. So ženske, ki so naravne lepotice in so ženske, ki so brez make upa, dodatnih pripomočkov zdaleč od tega.

a si ti videl Piko v živo? My guess…not
Ne žalim, a je res zelo suha in njene noge niso dolge in seksi..predstavljaj si noge, ki so najdebelejše pri kolenu, ker v kosti pač ne moreš shujšat…

No, lahko pa, da te to privlači…my bad, man…

O moj bog, kakšna fovšija.. slovenceljni
Pika Božič je končala gimnazijo Šiška (sošolki), potem je popevala in rojevala, potem je vodila računovodski servis (opravila ustrezne izpite za to kvalifikacijo), potem se je ločila spoznala novega fanta in sedaj je noseča in uživa v tej vlogi.
Njena družina je družina Mesojedec, kjer denarja ni nikoli primanjkovalo in so pač radodarni podprli svoje dekle tako in drugače. Pa kaj pol. Niso nikomur od nas nič vzeli.
Dobila je zaposlitev. V podjetju Sava,Turizem, ki ni v večinski državni lasti in lahko izberejo kogarkoli:))Že desetletje je pri nas tako da dobiš službo po zvezah. zato je treba očitno od rojstva mrežiti, enim to uspeva bolje drugim slabše. A provokatorjem, ki ne znajo, nočejo ali niso sposobni poskrbeti zase, je le do tega da se nasadi naivne in opravljive ljudi, ki potem širijo nevoščljivost, ljubosumje in podobne negativnosti naokrog po netu , predvsem v lastno škodo. vse dobro

New Report

Close