Piki Miki
Kratko poročilo samo zate (sem na netu in hitro malo potipkam):
-pisem seminarsko 🙁
-casa nič ali malo 🙁
-Noel priden ko misek 🙂
-dragi dela veliko 🙁
-tasca sitna ko driska 🙁
-danes jedla na bone v Lanterni 🙂
-pogovarjala se o potovanjih na sprehodu s sosedo in njenim malim 🙂
Drugace nic novega…. Se slisiva… Enkrat… hi, hi… Po moje cez dva dni, ko oddam tole seminarsko… Imam cca 30strani drobnega tiska v anglescini in sem komaj prebrala… Sedaj pa se sestava seminarske, prezentacija, povzetek za sosolce…
Sloncek
Ker se mi ne ljubi pisati na sms (pa še stane) sem ti hotla povedat, da se naš Žigi obrne s trebuha na hrbet, meni pa je to tok fino, da ga ves čas obračam: jaz njega na trebuh,on pa takoj na hrbet. Pa se dajeva. Poleg tega je pogruntal, kako se lahko fino gunca v lupinici, levo nogico steguje in krči in se gunca do nezavesti, se smeji in vriska. In ko neha, pa ga jaz pogledam , hitro spet začne v stilu: Mamiiiiiiii, poglej kaj sem pogruntal in se smeji. Meni so zdej in nekaj mesecev zraven najbolj cortkani. Upam, da se novembra vidimo.
Pa pa
Kakšni medvedki???
Ma ni blema, pošlji ko boš lahko.
Sicer pa nevem ali si mi odgovorila ali te res zanima jaz v Mami?
Danes namesto, da bi bla na forumu sem gledala film z Benom Affleckom in Lopezovo, naslov Jersey girl – joj kok je to luškan film. Zdaj vsaj vidim kakšen film, ki je ali ki igra v kinu. Hvala bogu za internet. Saj mi je vseeno če ni tega čara kina, sploh mi v bistvu ne paše kino, ko je tok naglas, pa še tako si lahko vzamem kakšen odmor (WC ali pa grem samo pogledat mojega angelčka kako pančka). Predvsem to zadnje spet počne že 3 dni tako kot se šika, kar pomeni da zaspi 20h ali 21h in do jutra ( do 6h ali 7h). Sam ga ne smem preveč hvalit.
Pa pa