Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Piki Miki

Piki Miki

Dobro jutro, zaspanka 🙂

Kako je s tvojo nogo oz. prstom? Si se rešila bolečin, že plavate, ali še vedno trpiš?

Lep pozdravček,
Z.

Ojla, sem te ravnokar “grajala” in “hvalila” na čveku. Kar toplo mi je pri srčku, ko vidim da misliš name. Še vedno mam slabo vest, nisem še našla poti do tržnice. Ma se mi zdi, da zelje mal pomaga, mam že čist olupljeno kožo, drugače še boli, trpim še vedno, bolj ko gledam palca bolj ju prepričujem naj mi vendar prizaneseta, plavamo pa tud mal in se ravno čez kakšno urico odpravljava čofotat. Sicer pikec malo pokiha in pokašlja, sicer pa je čisto vsakdanji in ful spet pančka (danes: prva runda od 21.10h do 5.45h, druga runda 5.55 in še vedno pančka, vmes sva se dojila pa še to napol v spanju :-))), tako, da po moje kaj hujšega še ni glede prehlada.

Drugače pa danes ne zaspanka, bila že ob 7.50h na govorilnih, že drugič ta mesec. Je blo prav smešno, ker je bil ata pa danes na govorilnih 7.30h. Hodiva na govorilne kot da bi bila ločena. Sam, da njega je učiteljica “zapeljala”, jaz pa sem se sama “najavila”.

uff, še vedno imaš težave? Boga :((((( Mi gremo danes v gozd na lov za še zadnjimi štorovkami in če želiš, se zapodimo po jasi in ti naberemo en šop trpotca, pa ti ga pošljemo? Prav radi, ker me prav firbec matra, kako hitro bi ti pomagal :))

Uff, grajala in hvalila? A kar oboje naenkrat :)) Kaj sem pa ušpičila??

Hehehe, tale z govorilnimi je posrečena 🙂 Midva sva imela podobno štorijo, ko sem se zmenila s stricem, da pobere zvezdolinko v šoli malo prej, za njo pa čez pol ure uleti še tati :)) Pač nisva bila na liniji dovolj hitro… ampak učiteljica je pa vseeno s cmokom v grlu malo debelo gledala kaj se dogaja :))

Zvezdica,

oprosti, ker padam v vajin pogovor, ampak prosila bi, če mi lahko namigneš, kako pripraviš štorovke! Še nikoli jih nisem in bi probala…

Hvala!

S.

Joj kok sem smotkana. Napišem post in ga ne pošljem. Ueeeeeeeeeeeeeeee…………..

Jaaaaaaaaa, naberi, naberi, če boš našla. Tud mene firbec matra, če bo pomagalo. Gotovo bi pomagalo, saj bi nabrala z ljubeznijo ;-)))

Sporoči, če bo “letina” dobra.

Piki Miki, men se je pred enim tednom tud ful vnelo, da tud hodit nism mogla, pa sem pustila čist pri miru in sam razkuževala z alkoholom. In zdaj je konec problemov, kot da ni bilo nič. Kaj pa kopeli v hipermanganu (skor črn prahec, ki potem v topli vodi rata ful lepe vijolične barve)? To naj bi ful pomagalo.

lp

Piki, sporoči mi potem na mail ([email protected]) tvoj naslov, pa ti pošiljko oddamo že danes. Dobile ga bomo zagotovo, ker sem ravno prejšnji teden med golobarjenjem oprezala za njim z mislijo nate 😉

Uživajta na plavanju,
Z.

oj, a si kaj izvedela za darilo ljubljanske občine?

Ah, sej sem ga že tud tu gor objavila: Beden Piki Miki, Jakopičeva 12, Ljubljana.

Hvala, hvala.

Jst sem tud namakala v alkoholu, malo je manj bolelo, samo nazaj ni šlo. Se mi je pa tudi od alkohola olupila koža. Očitno ne bo šlo tako zlahka.
Hipermangan poznam, ko sem malega namakala zaradi noric. Misliš, da bi res pomagalo?

Ja. Dala sem naslov in mislim, da bi morala v kratkem dobiti. Običajno naj bi bila zraven tudi čestitka županje. Gospod (mimogrede sva na koncu prav “čebljala”, saj sva ugotovila, da se poznava s faksa) mi je povedal, da so imeli ene probleme in smo zato ispadli, kaj več mi pa ni vedel povedat, ker je na tem mestu šele od avgusta.

Hvala še 1x, bi ti pa napisala, sam mi je mal ušlo. No upam, da bom revijo res dobila, jaz bi imela sicer veliko revij o otrocih, žal pa si jih ne morem glih privoščit, pa občasno kakšno kupim, kakšno pa dobim kje za prečitat.

*zvezdica** dobila tvojo pošto :-)))) Takoj danes zvečer namontiram gor, a bo v redu če pustim čez noč gor ali bi morala pustiti še naslednji dan, na koliko časa naj menjam in kdaj naj se ti oglasim oz. želim vprašat po kolikem času bi moralo biti bolje?

Hvala *zvezdica** ker si in ker siješ tudi zame.

***************************************
Ojla, Pikec 🙂

Ti odgovarjam kar tule, da ne bom zgoraj sračkala po temi, ki s trpotcem nima nič 😉

Trpotec še enkrat operi in ga lepo obloži okoli obolelega predela. V ene dveh-treh plasteh (ne vsega naenkrat:)), čez povij s povojem in pusti čez noč.
Če bi rada ‘pupko’ nosila še podnevi, pač ponovi vajo in zamenjaj trpotec s svežim.
Jaz sem imela precej zatekel prst, tako močno, da sem komaj hodila 🙂 Obute sem imela lahko le grde poletne moževe natikače :)) Ponovila sem ene 3x-4x, pa je bilo okej. Ves gnoj je potegnilo ven 🙂
Že prvič bi moralo bit znatno bolje, če bo ta ljubljanski trpotec za kaj 😉

Hej, včeraj je bil hec, ker je v sredo zviselo nabiranje gob – smo se morali pripravljati za šolski govorni nastop :)) In se jasno spomnim nanj včeraj – pok, smo šli vsi skupaj na sprehod v Tivoli in mater, ko bi vedela kako težko je najt ta trpotec :))) in to v temi heheeh… kdo bi si mislil, da je tako težko najt nepokošeno travo… tam pa jasno vse sproti košeno v nulo, zato je tudi trpotec tako mladkan 🙂 Pa iščemo in bulimo v travo, ko pride od nekod nek gospod s svetilko… me prav čukasto gleda in potem korajžno vpraša kaj smo zgubili.. mu pojasnim, da nič, on pa meni porine v roke svetilko ‘gospa, saj jaz imam čas, sem tukaj varnostnik’ :))) Pa smo ga iskali! Z lučko hehe…

Za konec… saj veš – držim pesti :))
Pa spravi ga v hladilnik, da se ti bo obdržal.
Z.

Si predstavljam kako je to izgledalo.

Drugače pa pri meni ni nič več rumeno ali pa ko sem dala pod vročo vodo, ko je spremenilo barvo. Je pa še vedno rdečo, zatečeno in boli, tudi zateklina ni nič manjša. Ma sem včeraj gledala vso zadevo, pa se vedno bolj sprašujem ali se lahko vraščen noht tako obnaša, ker kot sem napisala jaz nimam špice, ampak ob strani.Kot da je vnetje ali pa gnoj (?) prešlo, vse ostalo pa je ostalo ???!!!

Vsekakor poročam, sem se pa navadila hodit čez dan s “pupko”, ker imam ene take fine NIKE japonke, mehke ko hudič in bom zgleda kar vso zimo preživela v njih, pa še v noge mi potem ni vroče, jezna sem ker moram za ven obut štumfe in gor nataknit take MASS-ove sandale, ki pa so tudi zelo udobne.Saj jaz bi šla v japonkah, pa me folk gleda ko da sem padla z neba. Meni pa je itak po obeh nosečnostih vroče v noge. Očitno me kile grejejo,včasih pa sem bila tako zmrznjena, da so mi 1x noge zmrznile na smučanju, kar je izgledalo grozno, no ne čist zmrznile, prišlo je pa do ozeblin in 3 dni hodit nisem mogla.

Se slišimo oziroma beremo in lep dan.

Jaaa, jaz sem imela tud ob strani :((( Ampak s trpotcem mora uplahint oteklina in prst nehat bolet!

Če ne bo bolje, ga pretepi s polenom, so mene radi hecali, ko sem bila mala ;))
Uživajte,
pa-pa,
Z.

Piki Miki, ena “rešitev” za tvoje nohte:

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Pozdravljena, ne moreš si misliti kako sem ti hvaležna. Vprašanje sem zdravniku že zastavila, zdaj željno pričakujem njegov odgovor. Vedno znova me preseneča forum in vsi ti dobri ljudje, ki se tu zbirajo in ti priskočijo na pomoč.

Še vedno pa se sprašujem, kdo se skriva za tem nickom, ker sem zadnjič brala, da ni dolgo kar si ga spremenila. Bom kdaj izvedela? :))))

Uuu, me prsti srbijo…:-)))

Jaz vem….

He, he, he………….pol te pa jutri pokličem po tulifonu……………..pa glej, da boš doma, ker te danes ni bilo. Kdaj pa vstaneš, ker jo 10.30 mahneva na plavanje, da te slučajno ne zbudim!!??

Bila sem na enem seminarju, pa kasneje pri zdravniku.

Kar pokliči…:-))))

Medtem si odgovor tudi že dobila, vidim :-)))

Me veseli, da sem ti uspela malo pomagati…

Nick je pa nastal med večerno debato na MSN, prav nasmejale smo se zraven… za njim pa se skriva… :-)))

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

New Report

Close