Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pikice po ritki

pikice po ritki

3 letni sin ima pikice po ritki in sicer proti predelu pleničnega roba (je še v plenicah). Zdravnik mu je dal najprej sirup proti glistam, čeprav jih v pregledanem blatu ni bilo. Vendar sedaj ni nič bolje, samo še slabše: sedajs e širi tudi na sprednjo stranPlenic nismo menjali , že ves čas uporabljamo LIbero in smo z njimi zadovoljni. Rdečina pa postaja res zaskrbljujoče huda, tako da gremo danes ponovno k zdravniku, slišala pa sem, da se opisano pojavlja kar pri več otrocih, pa me zanima, če ima še kakšna enake izkušnje?

ja naš je brez plenic čez dan pa jih tudi ima, že tri mesece, nobena reč nam ne poaga.

Moje mnenje, vseeno zamenjajte plenice. Za krajši čas lahko kupite Fixies, so res dražje, so pa kvalitetne in kakšno kremo z kamilicam, pa zraven praško pasto, pa bo sigurn pomagal.

Ali ima plenice še vedno gor zaradi zdravstvenih razlogov?
Ker drugače pri treh letih lahko že ukinete plenice.

A glivice pa niso?

Saj to vem, prejšnji otrok je bil brez plenic mnogo prej, kako pa bi to naredila pri njem, če otrok tudi pod razno ni za to?Na silo se mi ne zdi smiselno, če je brez plenic joče kot dež, če naredim na silo, je v žabicah polulan in tega kot bi psloh ne opazil…ga to očitno nič ne zmoti

New Report

Close