piknik v Mariboru
Živjo, vem da so že teme okrog piknik prostorov v Mariboru, sem jjih tudi pregledala, vendar kamorkoli kličem, imajo na moj datum že zasedeno. Zato se obračam na moj priljubljeni forum, kjer vem, da bom dobil še kak nasvet. Zato vas prosim, da se kar razpišete o možnih lokacijah za piknik.
Bo pomagalo še drugim, ki bodo iskali prostor za piknik v našem koncu :)).
na tej povezavi imaš kar nekaj prostorov
http://www.pikniki.si/Piknik+lokacije?town=maribor®ion=5
Športni center Marinko Galić
Piknik prostor Apartmajske hiše Ruševec
Skupinski piknik prostori Drava Center
RIBIČIJA MARIBOR
http://maribor-pohorje.si/kam-na-piknik-.aspx
DRAVAcenter na Limbuškem nabrežju Drava center.
Bresternica Gostilna Galeb.
Športni park Krsnik Sport Park Krsnik.
Ribičija Ribičija
Mini golf Štrihovec pri Šentilju Štrihovec minigolf.
Športno letališče v Skokah
Piknik prostor Apartmajske hiše Ruševec Apartmajska hiša Ruševec.
Koča na Šumiku Koča na Šumiku.
Hvala za veliko lokacij. Žal bi morala sporočiti, da tiste, ki so na internetu sem verjetno že videla, ker brskam za njimi že par dni. Tako, da vse zgornje že poznam. Favorit je bil Galič (ki je edini od zgornjih v MB), vendar so vsi termini že zasedeni :(. Stran iz Maribora pa nebi ravno šli, ker pijača + avto ne gre skupaj.
Drugače še par (direktno v MB), ki se jih spomnim iz glave:
– kamping kekec
– snežni stadion/golf igrišče
– “lovska” koča od bivše elanove trgovine v hrib (to v bistvu še nisem kontaktirala, ko sem bila tam pa nikogar ni bilo tam)
– ribnik/jezero v bližini tuša na streliški
Izven MB:
– zlata ribica
– Kmetija Černe
– DEM čolnarna
– Razvanje (v bližini rastlinjakov)
– pa nekaj je bilo tudi v Malečniku in v Zrkovcih a se ne spomnim imena
Torej, če kdo ve za kaki manj znani plac, ker večina ostalega je že rezerviranega…
Mi smo bili tukaj in bili zelo zadovoljni. piknik
Našla info.
Skratka dodam še piknik prostore, ki sem jih našla (bodo pomagali bodočim iskalcem). Cene so med 40 in 122€ (če je pa kdo že kje bil pa lahko doda še opis :)).
– kersnik v kungoti
– ribnik Farovec
– izletniška kmetija šafarič – Hoče
– limbus-pri nogometnem igriscu
– dolina pod Brlogo Šentilj
– picerija Anja, Zg.Hoče
– nk Malecnik
– Pekre pri strelišču/tenis prostoru
– Lovski dom Kidricevo
– Party resort v sp. Velovleku
– grad Fala
– Ribiski dom Zg. Konjisce
– Lovski dom Pobrežje
– Gasilski dom Pobrežje
– knezov ribnik pri Ptuju
– …
hvala za info. lih sem hotela povedat, da na ribnik se kar zapeljem, gasilci so na netu. sicer pa skor vsak ribnik, lovski dom ima neki takega, moji placi so pa bolj pri ptuju in ormožu, kar je za vsa predaleč. sicer si že verjetno kaj dobila, drugače še ribniki okoli lenarta – zamarkova, sv trojica, kaj pa brestrnica, ribičija, športni prak ruše. ma ko je treba se ne spomnim
fajn se mejte
Zdravo,
Stara tema, pa vseeno probam srečo.
Potrebujem prostor v Mariboru in okolici za 30-40 ljudi. Optimalno je, da ima notranji in zunanji prostor, lahko pa je tudi piknik varianta (samo zunaj), če je lepo urejeno.
Mora biti na samem, da sosedov ne moti glasba ponoči, ker si ne bi želela obiska policije, ki bi pokvaril praznovanje. Tudi zaradi tega je bolj zaželen tudi notranji zaprt prostor.
Imeti mora prostor za kuhanje in hladilnik.
Optimalno je, če ima tudi prenočišča, ni pa nujno.
Hvala