Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Piknik v Tivoliju?

Piknik v Tivoliju?

A je kaj narobe, če si z lubijem v Tivoliju pogrneva eno dekco in narediva en piknik? 🙂 Mislim, a lahko kdo teži?

Je v LJ še kakšen prostor / park, ki je primeren za piknike?

Seveda, samo da ne boš zakurila in pekla čevape … veliko parčkov je v tivoliju, ki se na odejcah crklja ;-)))

lep piknik

Hvala!

Ah ne, nič se ne bo peklo, jaz bi samo odejo prinesla in malo hrane, nič posebnega. 🙂

Moraš edino paziti na kakšnega KUŽIJA da se vama ne pridruži.

Uf … Saj jih imajo lastniki na vrvicah, kajne?

Si pa optimistka. Tivoli je znan po tem, da večina lastnikov meni, da psov ni dobro preveč omejevati 😉

če nadaljujem prejšnji post :)).. kužkom je v tivoliju dovoljeno nadlegovati sprehajalce, tako odrasle kot otroke; zalivati tudi kake zasedene klopce.. pa kaj hudiča mamo tam za sedet, kjer bi njihov ljubljenček rad lulal; sori izrazu.. srati povsod, ne da bi se lastniku dalo pospraviti za njimi.
Meni je predvsem to zadnje ovira, da bi šla hodit ali poležavat v travce Tivolija. In tako le vzdihujem, ko gledam kake filme, v katerih ljudje med malico posedijo v miru, ženske upajo v službenih čevljih čez travco.. brez strahu, da stopijo v kak dišeč kupček.
Pa imam rada živali, le njihovih malomarnih lastnikov ne preveč

Pa pazi, da ne dobis kakega kolesarja ali rolerja na sredo dekice! Mene je kar groza, ko gledam kako divjajo na kolesih in rolerjih med sprehajalci in se cudim, da ni vec nesrec. Zato imam jaz svojega psa vedno privezanega, da mi ga kak kolesar ne podre. Obcudujem pa starse, ki verjamejo v varno sprehajalno pot za malcke, ki so komaj shodili, pl ti pa prigoni kak kolesar…

No… ob vsem povedanem se lahko skrijeta tudi v Mostec… samo ne vem če je tam kaj bolje.

lp tinca

V Tivoliju so ogroženi psi in ljudje zato le pazite kam bosta položila dekico, ker se lahko zgodi, da jo bosta na drekec ali pa se bo v vajino rito parikral kolersar.

Pa lep piknik.

New Report

Close