Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Pikulet se je cepil, stranski učinki so bili

Pikulet se je cepil, stranski učinki so bili

Pikulet sodi med tiste za sedaj še redke, ki jih je država počastila z dozo drugorazrednega AZ cepiva.

Vbod v ramo s strani prijetne medicinke je bil komaj čuteč in to je bilo to. Kake dve, tri ure, po cepljenju sme imel malo težko glavo, čutil sem utrujenost, rama je ob pritisku bila nekoliko boleča. Ko sem šel spat (praviloma spim v zimskem času pod kovtrom v majici in boksaricah, z modificiranim – daljši ročaj, saj imam veliko dlan – bojnim nožem ameriških marincev pod blazino in mečem obešenim na steni, kot bojda Ivan Kacijanar), me je nekaj sekund kar konkretno ‘treslo’, kot bi imel virozo. To se je čez kake pol minute še enkrat ponovilo, zato sem nase dodatno navesil še pulover in kratke sivo črne tople bojne kratke hlače in zadeva se ni več ponovila). Zjutraj je sledila še ob dvigu ali dotiku, kaj šele blažjem udarcu rpecej boleča rama, to je trajalo še nekaj dni. Od socepljencev se jih je kar nekaj počutilo tko slabo, da so ostali doma, nekaj jih je bilo kilavih, ampak ‘na broju’, nekaterim ni bilo čisto nič. Obležali so v dnevu, maksimalno dveh bili povsem v redu.

Kaj bo dolgoročno, bomo še videli.

Aja, kaka dva tedna po cepljenju sem opazil oziroma se mi zdi, da se mi je penis nekoliko podaljšal, upam, da se ne bo več, debelina je ostala enaka. Prepričan semsicer, da če je ta rast resnična, nima nobene zveze s cepljenjem.

Kdaj bo druga doza, pojma nimam.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Tud jaz in moji frendi obupno čakamo na drugo dozo. Po prvem dopu s Pfizerjem je bil fleš tak, da je gate trgalo. Zdaj nas pa mrazi, driskamo, trga nas po kosteh a s pirom čez Sanval in Tramal še nekako gre…..skratka, druga naj bo čimpreje, pa čeprav Astra zeneca.

Ti sam si stranski učinek nekega spolnega odnosa!

Ti sam si stranski učinek nekega spolnega odnosa!
[/quote]

Ti pa dekompozicije trupla garjave nutrije.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Sploh mi ni jasno, kako sta preživela celo leto brez cepiva. Kolk m pod zemljo vaju imajo zaprta? Sigurno sta neka dragocena roba.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sploh mi ni jasno, kako sta preživela celo leto brez cepiva. Kolk m pod zemljo vaju imajo zaprta? Sigurno sta neka dragocena roba.
[/quote]
To sta politična trolovska debila, ki lažeta in se norčujeta iz ljudi.
Res zelo dragocena roba.😀

New Report

Close