Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style PILATEN maska za obraz

PILATEN maska za obraz

opažam posnetke na internetu te maske za odstranjevanje ogrcev,še mene ma že zdej da bi si jo kupla. na posnetkih zgleda da res vse očisti na obrazu. je pa ratala ta maska nori hit po svetu,povsod je razprodana.

jo ima kera? je res tako ok?

Nisem preizkusila, sem pa brala ga gre spet za nek azijski hit, ki res zgleda kot da ti očisti kožo, v resnici pa je več negativnih posledic kot pozitivnih. Baje je agresivno, težko povlečeš dol s kože, peče. Samo kljub vsem negativnim tudi mene mika da bi poskusila. Poročaj!

Meni je maska super, res da peče, sam učinkuje tudi. Po 2 tednih uporabe nimam nobenih negativnih posledic.
Masko pilaten sem kupila tukaj https://www.dragocena.si/pilaten-black-mask-hydra-crna-maska-proti-ogrcem pa še par lakov za nohte ker so tako poceni 🙂

Maska je super in res deluje. Ena vrečka zadostuje za 2 uporabi za celoten obraz. Pomemno je samo, da je nimaš predolgo gor..se pravi ko se posuši in te malo začne zategovati, jo odstraniš. Na navodilih piše 20-30min..je pa odvisno od vlažnosti kože..jaz ne gledam na uro..ko se posuši, dam dol in nanesem tonik.

Če katero zanima jih imam kar nekaj na zalogi, eno vrečko prodam za 1,50€

Jaz bi kupil vrečko od tebe, rozzzica, če še ni prepozno. Preden kupim cel paket.

Oprosti, ampak moram vprasati, kje si pa prej kupovala lake in po koliko, ker tole pa res ni poceni!? Pilaten maska za enkratno uporabo je pa tudi tukaj draga.

živjo, sprobala sem dve maski, s katerimi sem zadovoljna. Ena je od Holika Holika “pig nose” za oz proti ogrcem, pocen je mal manj kot 2€. Druga pa je od Secret Key, ta je pa sheet maska, sprobala sem od meda, čajevca in aloe vero. Tud sprejemljiva cena 10€ za 10 mask. Vsec mi je ker ni pacanja ampak je gaza prepojena, narejen je izrez za oči, nos in usta in jo daš lepo na obraz in pol vse zavržeš. Brez umazane pižame 😉 Dobiš tudi pri nas. Byee

New Report

Close