Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Piling za obraz

Piling za obraz

Katere izdelke uporabljate, kolikokrat mesečno si naredite piling. Nimam še nobenih izkušenj in bi bila vesela nasveta…

1x tedensko…nivea

1x tedensko Vichy!

Jaz tudi nimam izkušenj in niti ne vem, kako se to uporablja – si namažeš (samo obraz ali vrat tudi?) pustiš (kako dolgo) očistiš (s čim)

Pomagajte mi malo prosim

Jaz pa uporabljam clean&clear piling in gel. Piling si naredim enkrat na teden z gelom pa se umijem vsak dan zvečer. Pustim ga minuto ali dve ker dlje tako ali tako ne morem, ker malce začne pečt ampak, ko spereš je občutek božanski. Kadar pa nimam časa pa uporabljam peno za čiščenje kože vitaskin.
Lahko si namažeš tudi vrat ampak jaz tega ne delam, ker me moti vse kar dam na vrat tudi krema.
Sperem pa z vodo in potem si naredim še nego z mlekom in tonikon nivea na koncu pa še namažem s kremo- nočno in proti podočnjakom.

Upam, da sem vama vsaj malo pomagala.

Lp, KlaRa

jaz pa uporabljam JUSTOV piling in sploh kozmetične izdelke JUSTA – to je narava, brez kemičnnih dodatkov in sem zelo zadovoljna z njimi, kljub moji problematični koži. Uporabljam ga 1 x tedensko – običajno nedelja.

1x na mesec ali kaj takega, trenutno imamo Lush, je pa s soljo, tako da je precej agresiven. Drugace pa vsak vecer ali vsak drugi vecer Schellerjev kumaricni gel, vsako jutri & vecer pa tonik.

Kar se pa tice Justa … ravno rpejle sem brala sestavine za kremo za podplate …. goveji loj in konzervansi…ne vem, ce je to prav naravno 🙂 Sicer ne recem, da si vsi izdelki taki, pa vseeno. Sem se rahlo zamislila, glede na to, da naj bi bili “naravni”.

Hvala za nasvete punce :-))))

Jaz si maske in piling delam kar sama, poleti sadne in zelanjavne (seveda iz domačega vrta in sadovnjaka, ne iz trgovine – pesticidi ipd.), pozimi pa med, skuta, pa kapljica, dve olja (mandljevo, olivno), jajčni rumenjak, kvas (obvezno!), ker imam suho kožo. Za piling pa dam zmleto laneno seme ali zdrob ali koruzno moko. Nežno zmasiram in sperem z mlačno vodo. Masko si naredim, ko sem dobre volje, piling pa enkrat mesečno.

Poskusite – se obnese, res! Bodite lepe in srečne :))

Če imaš pa tenko in suho, pa piling sploh ni priporočljiv…vsaj tako pravijo kozmetičarke…! No tak domač, manj agresiven že mogoče, sam res le enkrat na mesec!

Neny, se ti da malo bolj podrobno opisat, prosim!
Jaz bi si ful delala sama maske in pilinge, ker drugače kar kupujem nekaj, pa včasih sem zadovoljna, včasih ne.
Zdaj že dolgo kupujem v Dm-u te maske za 1x uporabo.

Ajša, evo me!
Kak delam maske? Čist simpl. Najrajši mam kvas. Vzamem torej pol kocke kvasa, primešam mal meda, par kapljic olja, fajn zmešam, pa je. Za 20 min. na obraz in vrat, okoli oči in ust pa ne. Namočim vato v mlačne kamilce, dam na oči, zrihtam si fajn musko pa uživam in počivam. Pol pa z veeeelik mlačne vode sperem, pa hranilno kremco gor, pa je. Če pa maš mastno kožo, vzameš namest olja limonin sok. Kvas je pa super tud za aknasto kožo-deluje 100%-preizkušeno na moji hčeri najstnici. Al pa vzamem jajčko, uporabim samo rumenjak (spet suha koža, za mastno beljak), par kapljic olja, med. Pa skuto, olje, med. Od zelenjava in sadja pa imam najrajš kumarce, paradajz mi je preagresiven (obraz mi pordeči), kar kolobarčke na obraz, pa banane, pa naribane jabolke, olje, skuto… možnosti ne ful velik, pol pa sama ugotoviš, kaj ti najbolj paše.

Madonca, sm se razpisala, dost bo. Imejte se rade in LP.

P.s. aja, še neki: če mam te kašice več, pa še bo telesu namažem (prsi, trebuh, ritka, bederce).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close