pilingi za obraz
pozdravljeni, mene pa zanima kako naredimo da imamo lepo kožo posebej samo na obrazu, ker se mi zdi da se to ne da samo z nekimi toniki pa kremami da to treba delati kakšne pilinge a kaj podobnega
mislim kako se naredi, da ti izginejo akne in take nepravilnosti na koži posebej akne so problematični del kože pa potem še vmes kakšna pega pa tko, ali se to odstrani lahko samo s pilingi, lahko tudi domačimi pilingi narejeni doma a kako, dajte mi malo razložiti okoli tega
lp.
Pilingi niso kar tako, da si boš vsakodnevno drgnila kožo z njimi. Si lahko stanjšaš kožo, dobiš kapilare, občutljivo kožo, ki se kaže v pordelosti obraza ob vsaki večji spremembi temperature, razpoloženja …
Pilingi naj bodo premišljeno uporabljeni, največ enkrat na teden.
Če hočeš pa še nekaj več narediti zase, pa pojdi v kakšen kozmetični salon na diamantni piling – lahko tudi večkrat – je tudi dober uspeh.
Vsak ima drugačno kožo in vsaka koža zahteva svoj način nege, zato je totalno brez veze, da sprašuješ druge, ker ni nujno, da bodo njihovi “triki” koristili tudi tvoji koži. Ti pojdi do kozmetičarke ali dermatologa, da tvojo kožo pogleda in ti pove, kakšna nega bi bila zanjo najbolj primerna. Verjemi, to je najhitrejši in najboljši način, da takoj začneš pravilno negovati kožo, drugače lahko brez konca in kraja še leta preizkušaš take in drugačne zvarke, preden boš ugotovila, kaj bi ti najbolj ustrezalo.