Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pine Beach Pakoštane

Pine Beach Pakoštane

Letos gremo prvič v lesene hiške. Tisti ki ste že bili pri njih povejte kako ste bili zadovoljni. A je pred hiško dovoljeno postaviti kakšen stol in ležalnik.

Oj

Mi smo bili lani in predlani. Nam je bilo vse super.
Seveda lahko postavite mizo in stole 🙂

Priporočam da vzamete s sabo eno šprico “pipsa”, da boste pošpricali žužke. Predvidevam da jih je kar nekaj, ko smo mi bili tam so vsi nekaj špricali okrog in po kolibah.

Sama sicer nisem letovala tam, smo se pa enkrat potikali tam okrog (drugače smo bili v biogradu) ko je bilo ravno bolj oblačno vreme. Ta pine beach me je vedno zanimal in po svoje mikal.. šli smo na ogled (kot obiskovalci – dobiš prepustnico za 1 uro se mi zdi), nisem pa sigurna ali je mož za vstopnino plačal ali ne. Sprehodili smo se en krog. Toliko kot sem si želela it me je tudi v trenutku minilo.

Ljudje okrog tistih kolib špricali z spreji, predvidevam da je bilo veliko žužkov. Plaža peščen zalivček (tisti dan sicer v večini prazna, ker je bilo deževno) drugače je verjetno brisača pri brisači. Ker tisti, ki so notri nekam drugam tudi ne morejo iti so verjetno vsi tam na isti (niti ne tako ogromni) plaži. Naravne sence na plaži praktično ni.

Za dodatne stole žal ne vem nič povedat ampak načeloma ti vso prtljago do hiške pripeljejo oni z nekimi električnimi vozili in verjetno kakšne dodaten stol ne bi smel biti problem. Svoj avto pustiš zunaj naselja na parkirišču.

Očitno smo ravno ujeli termnin okrog kosila, ker ko smo že zapuščali kompleks je v vrsti za hrano stalo sigurno 50 ljudi, vsak s svojim krožnikom v rokah… in še so prihajali. Ne vem, meni je izgledalo kot nekakšno taborišče, kjer so čakali na pest riža 🙂

Mene je po tem ogledu minilo. Tak je bil vsaj moj vtis, lahko pa, da je komu všeč. Hvala bogu. Pa sem navajena vsega..od raznih apartmarjev, dražjih in low budget hotelov do mini šotora nekje v kampu. Ampak tole mi res ni bilo všeč 🙂

…no ali pa ležalnik 🙂

“moj vidik”…ja vsak ima svoj pogled.

Glede žužkov…mogoče si zrihtajte mrežo proti komarjem.Jo dobite zastonj, če že ne bo nameščena v hiški.

Mi smo bili, par let nazaj. Lahko postaviš pred hiško ležalnik, stole… po želji. Hiške so bolj špartanske, nekih žužkov pri nas ni bilo in nismo nič pipsali. Zelo lepa plaža takoj spodaj, senca skoraj do vode, borovci, ležalniki brezplačno, pomol za skakanje,,,. Tista z mivko je malo dlje, je pa velika in ko smo bili mi, ni bilo neke gužve. Zelo dolgo je voda plitka in je super za manjše otroke. Malo me je motilo edino to, da ni elektrike in je potrebno imeti nekaj za luč. Hrana je samopostrežna restavracija, preveč izbire in preveč se naješ 🙂 🙂 Trije obroki so res preveč in motile so nas tiste točne ure. Zvečer so bile vedno neke animacije, za otroke, pa izposoja čolnov, lokostrelstvo, igrišča za odbojko… Tako na splošno – je bilo precej za tisto ceno. Jaz bi kar priporočala 🙂

Evo realna ocena , za vse tiste ki želite obiskati Pine beach.

Bila sva 7 dni  dva odrasla en otrok. Cena 1700e.

Naj povem da zadeva je dobra zamisel za tiste ki so bolj roobin hoodski.Za otroke idealna lokacija , ampak to je pa tudi to.

Privatnosti in Mira ni v tem kempu.Naju so razvrstili direkt zraven otroških igral in wcja. Veliko je teh otrok ki Majo summer camp , tako da neke tišine glih ni vsi ti froci so mali naduvanci  ki ne poznajo olik. Letajo ,derejo vseposod ko kup kokoši ko jih spustiš na pašo.

Kakorkoli , hrane je veliko ampak se prenaješ po drugem dnevu. Vse ima isti okus , 3 dan že spustiš kaki obrok al pa pač greš kam ven jest kar sva tudi mi2 počela. Kr mi ni bilo v interesu jesti pomfri pa čevape celi dopust.

Vceji so dokaj urejeni… odvisno od časa kdaj Grete na potrebo  , sem parkrat naletel z fekalijami namazane veceje , pa ne sam en… vseh 6 ki je bilo tam.Pac to je Bol olika obiskovalca ampak tudi malo se ti zameri. Moja je rekla ,da so se ženski wcji hujši.

Kaj se tiče sobe oz bungalova , zadeva je ok…(Mi2 nisma mela sreče mojo je pičil škorpijon ki je bil na brisači ) Tako da je fajn bit malo pazljiv… Temeljito pregledati vse pa špricat z strupi.  Če nimaš nekih stolov zraven da se vsedeš si pečen lahko sediš na stopnici ko kup nesreče . Najin je bil tako obrnjen, da vsak ko gre mimo vidi kdo leži not pa kaj dela.

Ni neke privatnosti , je pa bilo   vroče tist teden 36 °C , tako da za tiste ki mate radi hlad , pozabite vmiraš v tistem bungalovi , tudi ponoči tako da spanec je Bol tak tak.

Postrežba v baru , je zelo slaba. Ekipa 5oseb ne uspeva postrecti 20 miz. Al pa se devlejo koda so na dopusti. Eni so zelo nesramni ampak to zato kr eni kot Slovenci se nočemo pogovarjati v hrvašcini pa znamo tekoče. Dobiš malo drugačno postrežbo. Cene so oderuške 5 e za pir , 9e za koktejl.  Drugje se nemoreš ohladiti koda piješ tam.

Kaj se tiče aktivnosti 7 dneh nismo uspeli druga igrat kot pingpong.

Nimajo žogic nimajo loparjev , za večino aktivnosti se moreš prej prijavit , ampak to samo če si tujec. Če se hrvaško meniš lahko prideš kr na vrsto brez problema. Pa še to če se jim da, da ti dajo rekvizite , kajak sup… Itd.

Za otroke imajo res urejeno večerne animacije , vrtec na plaži. Mislim da je pa to tudi najbolj svetla točka tega campa. In seveda nizka voda in pesčena plaža.

Prvič sva bila z mojo 8 let nazaj , je bil standard kje večji. Zdaj pa večnima vidiš indjice kako delajo. Hrvati samo za šankom pa še to zgledajo vsi ko kup nesreče ki jim ni za delo. Te malo mine.

Manjka bolj kvalitetnega kadra. Se pravim nam ni bilo najbolj vseč , zato se tudi ne vračamo več. Za nekoga bo pa to super odločitev.

Lp

New Report

Close