Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pipi max

pipi max

Ali mogoče kdo ve, če se slučajno da še kje kupiti kužka pipi max. Igrača je menda takoj pošla, pa vendar mogoče še kje leži kakšen komad.

Jaz sem ga dobila v Mercator centru v Grosuplju, nekaj so jih še imeli.

Lp

kdaj pa si ga kupila?

Vseeno ti hvala za informacijo. Sem jih klicala in res je, da so jih imeli še pred božičem kar nekaj, ampak so vse razprodali. Hvala še enkrat

Naš malček ga je dobil za Božič. škoda denarja. Kupi otroku raje kakšno pametno igračo. 1,5 letnik ga pogledal ni, 4,5 letnica je spustila skozi vse tri programe (pitja, lulanje, hoja z laježem) in od takrat je pozabljen.

Se strinjam s Sašo 1!
Moja nečakinja ga je dobila za Miklavža, aktualen je bil 10 dni potem pa je šel med ostale igrače v pozabo, kar me ni nič čudilo glede nato da kuža ni nič posebnega, še tiste 4 funkcije ki jih premore moraš vse sam upravljati.
Za ta denar bi jaz raje svojemu otroku kupila kakšne ustvarjalne, kreativne igrače ( kaj za modelirat, risat, izdelovat…)
LP

V četrtek.

Lp

Hvala vam. Bom poiskala kaj bolj pametnega.

Enaka poneumljajoča igrača, kot pred leti Tamagochi in Furby, pa še kakšna lulajoča, jokajoča in svežih plenic potrebna bi se našla; , kupite raje za ta denar kaj bolj pametnega in ne pustite, da vas povleče vase lijak neumnega reklamiranja!

New Report

Close