Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PIPI MAX- NUJNO

PIPI MAX- NUJNO

Lepo porosim za informacijo, če kdo ve, če še kje imajo tega kužka. Celje – Maribor – Ljubljana. Hvala.

nikjer, tudi v avstriji ne. po novem letu. Tudi proizvajalec je z zalogo na nuli. Žal.

Celjski Interspar!!!!!

Lp, Lanalu

sorry na brzino sem spregledala, da imaš kar široko področje raziskovanja. Moji podatki so za Maribor in Graz. Še enkrat sorry za zavajanje

Pa Velenjski tudi,ce ne prvo poklici da se ne vozis brezveze

lp
Merkator-Celje in Direndaj-tudi Celje in sicer v Merkatorju…
papa

Hvala vsem, ampak povsod ga je že zmanjkalo.

Pokliči še v Mueller v Ljubljani, jaz sem ga kupila v soboto v centru, na Čopovi.

v ponedeljek sem ga kupila v Grosupljem trgovina Vele in so jih imeli še 10. So me prijatelji iz Maribora prosili če malo pogčedam po Ljubljani za tega kužka pa sem preklicala vse trovine v LJ. pa nič, vsepovsod ga je zmankalo. Pokliči v trgovino Vele na Gasilski cesti v Grosupljem, upam da ga boš dobila.
lp

V LJ ga ni definitivno nikjer. Pa tudi v bližnji okolici ne. Mi smo se včeraj zapeljali vse do Škofja Loke, kjer smo ga dobili v Nami (prej pokličeš in ga lahko rezerviraš – da se ne voziš zastonj). LP

Pred dvema dnevoma sem ga še gledala v MS v Direndaju.

Mateja pokliči v veletrgovino v HIBISCO 500 82 90.
Naj pokličejo v svojo trgovino na Bledu in naj ti ga dostavijo v Ljubljano. Tako so naredili meni! Veliko sreče.

V Mercatorjih jih je še precej!

zvezdica v katerem merkatorju,kje?

Ta, ne vem iz kje si, ampak v našem jih zagotovo še imajo. Sem še ravno včeraj gledala tisti kup in tehtala za in proti :)))
Tudi prijateljica mi je ravno v ponedeljek rekla, da ga je mali za Božička ‘naročila’ v njihovem supermarketu Ivančna gorica.
Sama sem ga videla tudi v Šiški. Če jih je že zmanjkalo, poglej po marketih v tvoji bližini. Če ni prepozno (če ga lahko prinese še Dedek Mraz), prosi, da ti ga naročijo. Ponavadi so zelo ustrežljivi in zadevo hitro dobijo.

hvala,hvala,hvala

NI JIH NIKJER….

POKLICALA V MERCATOR V IVANČNI PA GA NIMAJO!!!!

v grosupljem jih imajo še 5 (tel.: 7888666)

v sparu v sežani jih imajo še 20

New Report

Close