Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Pirkovič kviz milijonar

Pirkovič kviz milijonar

Ne morem verjet, da je izpadel Igor Pirkovič, pri milijonarju so bile znane osebnosti.. dobil je nič evrov, ni pa vedel, da je žir plod bukve.. Nekje pri 3.vprasanju..katastrofa, jaz bi se v zemljo pogreznila. Vedno mi je deloval tak, oziroma da se vsaj ima za pametnega..

Kdo so še bili? Kdo je bil najboljši?

Lol lol.. Res ja, pa flambiranje..
Sej un za njim in pred njim tudi svoh vse skupaj.

Tudi mene zanima, kdo so bili znalci 😉

Sem gledala in se samo čudila, kako nerazgledani in brez znanja so bili vsi. Pravo tekmovanje bebotov, ki še nikoli niso slišali za Pitagorov izrek, flambiranje, par najosnovnejših latinskih rekov, celo plodov dreves ne poznajo. Pa jaz bi se v zemlji vdrla, ne pa bebasto režala, če moj dedec ne bi poznal Pitagorovega izreka, ki je stvar osnovne šole. Tudi v reali opažam podobno.

Bolj desničarski je, to je vse, kar moraš vedet.

kviz

Bolj desničarski je, to je vse, kar moraš vedet.
[/quote]

ti pa tako razgledan, s kupljenim doktoratom, drugače ne bi v TV oddaje vpletal politiko.

jaz pa mislim da je bilo to vse skupaj dogovorjeno, da narobe odgovorijo, zato, da se jih bi čimveč izmenjalo na stolu, pač znane osebnosti
drugače si ne znam razlagati nerazgledanosti Pirkoviča, pa unga mulca od Čukov…

jaz pa mislim,da ne, oziroma kdo bi se pusitl tako ponižati, ni šanse. In vedno znova se čudim, kako primitivni in nerazgledani so ljudje, za katere mislim, da imajo nekaj v glavi..ja, tudi pitagorov izrek, pa flambiranje pa še in še vprašanj ki bi jih moral izstrelit iz prve, oni pa so tuhtali in razmišljali, kot da gre za kvantno fiziko.

jaz pa mislim,da ne, oziroma kdo bi se pusitl tako ponižati, ni šanse. In vedno znova se čudim, kako primitivni in nerazgledani so ljudje, za katere mislim, da imajo nekaj v glavi..ja, tudi pitagorov izrek, pa flambiranje pa še in še vprašanj ki bi jih moral izstrelit iz prve, oni pa so tuhtali in razmišljali, kot da gre za kvantno fiziko.
[/quote]

Za tekmovanje v kvizu izberejo najboljše od prijavljenih ( ne govorim o zadnji oddaji). Kakšni so šele tisti slabši?!?!!
Zadnja oddaja s Pirkovičem in ostalimi znanimi ni bila čisto nič drugačna. Znanje porazno, razgledanost še bolj:(((

ti pa tako razgledan, s kupljenim doktoratom, drugače ne bi v TV oddaje vpletal politiko.
[/quote]

Če bi bilo ti razgledano, bi vedelo, da je Pirkovič že zdavnaj začel vpletat politiko v TV oddaje. Ko se razgali njegova nerazgledanost, ti pa ne paše, a?

Če bi nastopali politiki, poslanci, potem bi šele bila sramota. Oni nimajo pojma o ničemer.

A ni bil en kviz (lani, predlani), kjer so nastopali poslanci?

Meni je izgledalo dogovorjeno, od obeh moskih. Sploh pa ta urednik in pesnik- tekstopisec. Ne more nekdo sestavljat raznih besedil in pesniskih zbirk , ne da bi vedel pomena besed kot sta žir in flambiranje.
Vse skupaj…kot bi grdo farbali gledalce in še une dobrodelne org. .

Oboje je mogoče. Da res ni vedel, ali da so farbali. Oboje je pod vsako kritiko. Kdo pa gleda tega Milijonarja sploh? Jaz sem za hec šla včeraj pogledat))). Sicer pa tega ne gledam.

V krogu mojih znancev, sodelavcev, sosedov in prijateljev nas je veeeliko, ki zelo radi gledamo Milijonarja.
SE mi zdi, da je to ena oddaja, kjer malce brusiš svoje možgane.
Čisto v redu oddaja. V primerjavi s tistimi, kjer bebavo poplesavajo in izvajajo neke natege kvazi igralci in se smejejo sami sebi, ker so tako bebavi, se mi zdi Milijonar celo vrhunski.
Vendar, sem res razočarana nad sinočnjim znanjem VIP oseb s TV-ja. Pirkovič me je prav razžalostil, ne samo razočaral.

Tukaj si možgane brusijo le tekmovalci, ki pri prvih treh vprašanjih porabijo vse zasilne izhode, pa še ugibajo potem. Tako slabega znanja kot je tukaj skoncentrirano,se ne najde kar tako. Mišljene so oddaje na sploh.

in pa da nič ne prispevajo denarja v dobrodelne namene, ali kaj??
Potem bi bilo vsaj tako, da bi do 300 eur prilezel, ne pa taka sramota, da greš domov z nič evri. Če bi bilo zrežirano, ne bi zrežirali na tak način, da nič ne prispevaš. Tako pač je, žalostno, ampak resnično, da imajo ljudje, ki naj bi nekaj vedeli, tako malo v glavi.

To so pa taki, ki se delajo pametne, a nimajo pojma. Po mojem z ženo, ki ima doktorat, drug drugemu govorita, kako sta pametna in se imata za nekaj več. Potem se pa pokaže žalostna realnost.

A se hecajo, ali kaj??:))) Gledam zdaj in ne morem f*cking verjet. Pirkovič katastrofa. Hrast in želod, pa to vsak otrok ve. Bukev pa žir. In piroliza, nima veze s kuhanjem. Temu od Čukov pa Bobovnik obilo pomaga, pa vseeno nič od njega. Porazno. Mene bi bilo globoko sram na njihovem mestu.

Samo ta od Čukov je pa tudi en čuk. Kao neki muzičar, pa še ni slišal, da je Sting imel band Police. Res da niso bili tako slavni kot Čuki, ma lahko bi vedel… 🙂

New Report

Close