Pirkovič kviz milijonar
Sem gledala in se samo čudila, kako nerazgledani in brez znanja so bili vsi. Pravo tekmovanje bebotov, ki še nikoli niso slišali za Pitagorov izrek, flambiranje, par najosnovnejših latinskih rekov, celo plodov dreves ne poznajo. Pa jaz bi se v zemlji vdrla, ne pa bebasto režala, če moj dedec ne bi poznal Pitagorovega izreka, ki je stvar osnovne šole. Tudi v reali opažam podobno.
jaz pa mislim,da ne, oziroma kdo bi se pusitl tako ponižati, ni šanse. In vedno znova se čudim, kako primitivni in nerazgledani so ljudje, za katere mislim, da imajo nekaj v glavi..ja, tudi pitagorov izrek, pa flambiranje pa še in še vprašanj ki bi jih moral izstrelit iz prve, oni pa so tuhtali in razmišljali, kot da gre za kvantno fiziko.
jaz pa mislim,da ne, oziroma kdo bi se pusitl tako ponižati, ni šanse. In vedno znova se čudim, kako primitivni in nerazgledani so ljudje, za katere mislim, da imajo nekaj v glavi..ja, tudi pitagorov izrek, pa flambiranje pa še in še vprašanj ki bi jih moral izstrelit iz prve, oni pa so tuhtali in razmišljali, kot da gre za kvantno fiziko.
[/quote]
Za tekmovanje v kvizu izberejo najboljše od prijavljenih ( ne govorim o zadnji oddaji). Kakšni so šele tisti slabši?!?!!
Zadnja oddaja s Pirkovičem in ostalimi znanimi ni bila čisto nič drugačna. Znanje porazno, razgledanost še bolj:(((
V krogu mojih znancev, sodelavcev, sosedov in prijateljev nas je veeeliko, ki zelo radi gledamo Milijonarja.
SE mi zdi, da je to ena oddaja, kjer malce brusiš svoje možgane.
Čisto v redu oddaja. V primerjavi s tistimi, kjer bebavo poplesavajo in izvajajo neke natege kvazi igralci in se smejejo sami sebi, ker so tako bebavi, se mi zdi Milijonar celo vrhunski.
Vendar, sem res razočarana nad sinočnjim znanjem VIP oseb s TV-ja. Pirkovič me je prav razžalostil, ne samo razočaral.
in pa da nič ne prispevajo denarja v dobrodelne namene, ali kaj??
Potem bi bilo vsaj tako, da bi do 300 eur prilezel, ne pa taka sramota, da greš domov z nič evri. Če bi bilo zrežirano, ne bi zrežirali na tak način, da nič ne prispevaš. Tako pač je, žalostno, ampak resnično, da imajo ljudje, ki naj bi nekaj vedeli, tako malo v glavi.